EnglishWerken bij AdResults

Begin jouw carrière in de online marketing: word trainee!

Ben jij pas afgestudeerd in de richting van een marketinggerelateerde studie of wil je een carrièreswitch maken? In februari/ maart 2023 starten we weer met een traineeship online marketing. In enkele maanden tijd word jij opgeleid tot expert op het gebied van online marketing. In deze periode ga jij fulltime aan de slag om de fijnste kneepjes van het vak te leren. Dit doe je meteen voor toonaangevende klanten. Je duikt in korte tijd diep in de wereld van online marketing, zodat jij na je traineeship aan de slag kunt gaan als zelfstandig online marketing consultant.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. In de afgelopen tien jaar hebben we een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd.

AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dat zijn onze kernwaardes. We zijn nuchter en houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid.

Hoe het traineeship online marketing eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met enkele andere starters in het vakgebied. Elke ochtend ga je met een ervaren collega zitten om de basisbeginselen van online marketing onder de knie te krijgen. Deze collega is je buddy, die zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen klanten – de klanten waarvoor jij in deze periode ook gedeeltelijk verantwoordelijk wordt.

Om te beginnen ga je jouw Google Ads-certificeringen behalen, maar daarna word je ook getraind om comfortabel aan de slag te kunnen met alle andere online marketing kanalen. Zo doe je de brede ervaring op die je nodig hebt in je toekomstige functie als online marketing consultant.

Na het traineeship:

Na je traineeship ben je volwaardig online marketing consultant en neem je je eigen klanten onder je hoede en ga je zelfstandig voor hen aan de slag. Daarbij zal Google Ads (met daaronder Google Shopping, Google Display en YouTube) het grootste deel van je takenpakket uitmaken, maar je kunt je ook gaan bezighouden met social media advertising, marketplaces (Bol.com, Marktplaats, Amazon) en nog veel meer.

Benieuwd hoe de werkdag van een online marketing consultant bij AdResults eruitziet? Klik dan snel op de link!

Start jouw carrière in de online marketing!

Waarom werken bij AdResults?

Tijdens het traineeship online marketing bieden we jou de kans om je verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Hiervoor word je de eerste paar maanden intensief begeleid, maar organiseren we ook daarna continu in-house trainingen. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s, van wie je veel zult leren. Bovendien denken we graag met je mee over verdere doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een flexibele werkomgeving waar je binnen korte tijd veel eigen verantwoordelijkheid zult hebben, terwijl je samenwerkt met een gezellig team waarin je je al snel thuis zult voelen. Bovendien worden er talloze activiteiten, teamuitjes en etentjes georganiseerd.

Great Place to Work

In juli 2022 is AdResults officieel benoemd tot Great Place to Work! Dit betekent dat we met elkaar een werkomgeving hebben weten te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen, en dat we dit ook continu blijven doen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! Kennisdeling is bij ons voor groot belang; we ondersteunen elkaar bij onze taken en vormen daardoor een hechte groep collega’s. Bovendien kun je bij ons echt jezelf zijn, in wie je bent én in wat je doet.

Wat jij meeneemt als trainee online marketing:

 • Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding
 • 40 uur beschikbaarheid
 • Interesse in en affiniteit met online marketing
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent leergierig, analytisch en resultaatgericht
 • Een enthousiaste, proactieve houding richting zowel klanten als collega’s
 • Enige kennis van Google Ads, Google Analytics en Microsoft Excel is een pre


Wat wij jou bieden:

 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je functie en uiteindelijk uit te groeien tot (senior!) online marketing consultant
 • Een leuk team vol ervaren collega’s, waar het kennisniveau hoog ligt
 • Alle (thuis)werkfaciliteiten om arbo- en coronaproof aan de slag te kunnen
 • Gezellige activiteiten, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
 • Op termijn: de vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om flexibel te kunnen werken
 • De mogelijkheid om af en toe vanuit het buitenland bij ons te werken
 • Een startsalaris vanaf €2250, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Baangarantie bij goed functioneren
 • Een goede pensioenregeling (leuk voor later!) en indien van toepassing een reiskostenvergoeding

Is de functie van online marketeer jouw droom en klinkt dit traineeship als het opstapje dat jouw carrière nodig heeft? Laat het ons dan weten en solliciteer!

Stuur je motivatie en CV naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen of informatie kun je contact opnemen met Benita Walda via 050 700 1588, of benader ons gerust op social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Traineeship van AdResults is professioneel, actueel en een goed doordacht programma. Daarnaast is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg fijn vind. Je werkt met enthousiaste collega’s, die graag van elkaar blijven leren om het kennisniveau hoog te houden.

Tim Oorsprong
Online marketing consultant
Solliciteer nu bij AdResults.