EnglishVacatures 12

Begin jouw carrière bij AdResults als trainee online marketing!

Ben jij pas afgestudeerd of wil jij een carrièreswitch maken? In september 2023 starten we weer met een traineeship online marketing. In enkele maanden leer jij alles over het adverteren op Google en Social Media, zodat jij na je traineeship aan de slag kunt als online marketing consultant. 

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

Hoe ons traineeship online marketing eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met andere trainees. Dagelijks krijg je begeleiding van ervaren consultants om de basis van SEA en social advertising te begrijpen. Naast deze begeleiding krijg je ook een eigen buddy voor het eerste jaar. Je buddy is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen klanten en jij zult ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor deze klanten gedurende deze periode. Naast je dagelijkse taken, werk je aan het behalen van Google Ads-certificeringen en certificeringen voor social media.

 

Na je traineeship:

Na het traineeship ben je online marketing consultant. Je gaat zelfstandig Google Ads en social media campagnes opzetten, monitoren en bijsturen. 

Benieuwd hoe de werkdag van een online marketing consultant bij AdResults eruitziet? Klik dan op de link.

Start jouw carrière in de online marketing!

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Great Place to Work

AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! 

Wat jij meeneemt als trainee online marketing:

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Interesse in en affiniteit met data-analyse en online marketing

✓   40 uur per week beschikbaarheid tijdens traineeship (na het traineeship is werken vanaf 32 uur per week mogelijk)

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

✓   Enige kennis van Google Ads, Google Analytics, social advertising en Microsoft Excel is een pré

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden Wij zijn officieel Great Place to Work
Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau Salaris tussen de €2.300 tot €2.800, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week
Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar
Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie Vergoeding voor reiskosten
Werken vanuit het buitenland Pensioenregeling

 

Ben jij de online marketing trainee die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor online marketing spreken door je motivatiebrief en CV naar ons te sturen via [email protected]. Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Benita Walda te benaderen via 050 700 1588

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Traineeship van AdResults is professioneel, actueel en een goed doordacht programma. Daarnaast is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg fijn vind. Je werkt met enthousiaste collega’s, die graag van elkaar blijven leren om het kennisniveau hoog te houden.

Tim Oorsprong
Online marketing consultant
Solliciteer nu bij AdResults.