EnglishVacatures 14
social media adverteren

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook is een effectieve manier om je bedrijf te promoten en je doelgroep te vergroten, omdat Facebook een van de grootste sociale netwerken ter wereld is met meer dan 2,7 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Binnen Facebook zijn er veel mogelijkheden om doelgroepen te definiëren en te targeten op basis van specifieke kenmerken. Adverteren via Facebook is daarom een essentieel onderdeel binnen de online marketing strategie.

Met de verschillende campagnedoelstellingen en de juiste instellingen zorgt AdResults ervoor dat Facebook jouw advertentie aan een miljoenenpubliek serveert. Aan de hand van de juiste Facebook-advertenties kunnen we je doelgroep aanspreken en hierdoor kunnen we meer verkeer naar je website leiden en meer verkoop genereren.

 

Adverteren op facebook inzetten webshop

Adverteren op Facebook:
dit kun je van ons verwachten

AdResults zet Facebook-advertenties in om jouw bedrijf te laten groeien, je bereik te vergroten en je conversie te verhogen. Het is mogelijk om advertenties op maat te maken en gericht te adverteren op basis van geografische locatie, demografie, interesses en gedrag. Bij AdResults kunnen onze ervaren consultants het maximale uit Facebook-campagnes halen.

Wij zorgen ervoor dat een campagne goedgekeurde advertenties bevat en op de juiste manier wordt aangestuurd om de kosten per actie (CPA) effectief te houden voor de beste resultaten.

Klaar om te groeien?

Waarom adverteren op Facebook bij AdResults:

  Bij AdResults geven we eerlijk en helder advies over de advertentiemogelijkheden binnen Facebook. Ook geven wij conversions API advies;
 Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend.
✓  Onze consultants zijn gecertificeerd (Meta Buying Professional)
 We blijven strategisch meedenken met jouw bedrijf, en blijven streven naar het beste resultaat.
✓  Continu A/B testen en optimaliseren van campagnes

Dit zijn de voordelen van adverteren op Facebook:

 • Groot bereik: Facebook heeft wereldwijd enorm veel gebruikers dus een groot bereik
 • Specifiek doelpubliek: AdResults kan je helpen om je advertenties aan een bepaald doelpubliek te richten, waardoor er meer relevante resultaten kunnen worden verkregen.
 • Facebook biedt veel targeting-mogelijkheden, waaronder demografische gegevens, interesses, gedragskenmerken, eerdere interacties met je bedrijf en meer. AdResults kan je helpen bij het bedenken van de beste targeting-strategie en het identificeren van nieuwe doelgroepen.
 • Kostenefficiënte campagnes: Facebook-advertenties zijn relatief goedkoop en kunnen aan verschillende budgetten worden aangepast. AdResults helpt je hierbij.
 • Inzicht in resultaten: AdResults geeft je inzicht in de resultaten van de campagnes met behulp van geavanceerde rapportages.
 • Verschillende advertentieformaten: Facebook biedt verschillende advertentieformaten, waaronder foto’s, video’s en verhalen. Hiermee kun je je boodschap op een passende manier presenteren. AdResults kan je helpen bij het opzetten van de juiste advertenties op Facebook.

Benieuwd waar jouw kansen liggen op Facebook?

Vraag nu een gratis audit aan waarbij we doelstellingen kunnen bespreken, een nulmeting maken en mogelijkheden binnen Social Media marketing zullen bespreken.

  ‘Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf.‘

  Annely Greve
  Digital marketeer – Cameraland
  Vraag hier een gratis audit aan