EnglishVacatures 13

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is een populaire sociale netwerksite met een groot bereik en kent momenteel meer dan 500 miljoen gebruikers. AdResults zet LinkedIn-advertenties in voor jouw bedrijf om meer bezoekers te trekken, meer leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en je merk te laten groeien.

Adverteren op LinkedIn is een effectieve manier om jouw merk meer online zichtbaarheid te geven. LinkedIn biedt de mogelijkheid advertenties aan te passen aan een specifieke doelgroep en doelstellingen. Doelgericht te adverteren is mogelijk door gebruikers te filteren op basis van onder andere functie, leeftijd en locatie.

De mogelijkheden van adverteren op LinkedIn:

 • Conversiegerichte campagnes: Naast bereik en zichtbaarheid, kan AdResults je helpen bij het opzetten van campagnes die gericht zijn op het genereren van conversies zoals leads, downloads en aankopen.
 • Advertentieformats: LinkedIn biedt verschillende advertentieformats, waaronder Sponsored Content, Sponsored InMail, Display Advertising, Dynamic Ads en videoadvertenties. AdResults kan je adviseren over welke format het beste past bij jouw doelstellingen en doelgroep.
 • Targeting: Met LinkedIn targetingopties kun je je richten op specifieke doelgroepen op basis van bijvoorbeeld functietitel, industrie, bedrijfsgrootte en locatie. AdResults kan je helpen bij het bepalen van de beste targetingstrategie, het identificeren van nieuwe doelgroepen en retargetingcampagnes.
 • Biedstrategieën: Met verschillende biedstrategieën kun je de kosten van je campagnes optimaliseren. AdResults kan je helpen bij het bepalen van de meest effectieve biedstrategie voor jouw campagnes.
 • Analytics en rapportage: AdResults kan je helpen bij het opzetten van tracking en rapportage, zodat je de prestaties van je campagnes nauwkeurig kunt volgen en optimaliseren.
Soorten advertenties op LinkedIn

Waarom adverteren op LinkedIn bij AdResults:

  Bij AdResults geven we eerlijk en helder advies over de advertentiemogelijkheden binnen LinkedIn.
✓  Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend.
 We bieden maatwerk op basis van de behoefte van jouw bedrijf.
✓  Bij AdResults richten we ons niet alleen op bereik en zichtbaarheid, maar ook op verkopen en resultaat.

Klaar om te groeien?

Dit zijn de voordelen van adverteren op LinkedIn:

 • LinkedIn heeft een groot bereik en kent momenteel wereldwijd miljoenen gebruikers. Adverteren via LinkedIn zorgt dus niet alleen voor meer naamsbekendheid, ook voor meer resultaten voor jouw bedrijf.
 • Flexibele advertentiemogelijkheden: met LinkedIn kun je verschillende advertentiemogelijkheden gebruiken, waaronder tekstadvertenties, video-advertenties, afbeeldingsadvertenties en carrouseladvertenties. Je kunt ook aangepaste advertenties maken die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep.
 • Binnen de campagnes heb je een breed scala aan campagnedoelstellingen, waardoor je gemakkelijk optimaliseert naar je doelstelling. Vergroot je bereik, creëer interactie tussen jou en je doelgroep en genereer leads en bestellingen.
 • Elke campagne is meetbaar en daardoor is het helder wat het jou oplevert
 • Je kunt betrouwbare en door leden gegenereerde demografische gegevens gebruiken om de juiste doelgroep te bereiken: denk hierbij aan functietitel, bedrijf en senioriteitsniveau.
 • Adverteren op LinkedIn levert hoge conversieratio’s op. LinkedIn-gebruikers zijn vaak geïnteresseerd in producten en diensten die aangeboden worden op het platform. Met de juiste advertentie kun je deze gebruikers aansporen tot actie.
Adverteren op linkedIn

Benieuwd waar jouw kansen liggen op LinkedIn?

Ontdek hoe jouw merk of producten kunnen profiteren van adverteren op LinkedIn. Vraag nu een gratis audit aan:

  ‘Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf.‘

  Annely Greve
  Digital marketeer – Cameraland
  Vraag hier een gratis audit aan