EnglishVacatures 14

Lees referenties van onze klanten over AdResults. In de tien jaar dat AdResults bestaat, helpen we steeds meer klanten hun online groeiambities te realiseren. We werken graag aan een langetermijnsamenwerking en alles draait om tevreden en enthousiaste klanten: daar worden wij ook enthousiast van! Lees hieronder referenties van klanten of bekijk de klantcases waarin we in gaan op de invulling van de samenwerking en de behaalde resultaten.

“Hun expertise is ongeëvenaard in de branche en ze hebben keer op keer bewezen dat ze het succes van ons bedrijf op de eerste plaats zetten.”

Mijn ervaring met AdResults is uitzonderlijk positief. De samenwerking kenmerkt zich door professionaliteit, transparantie en een doelgerichte aanpak. AdResults’ diepgaande kennis van SEA, SEO en Social Media advertising heeft bijgedragen aan het verhogen van het bereik en de conversie op zowel Parfumerie.nl als Parfumerie.be. Het team is proactief en stelt altijd innovatieve strategieën voor die aansluiten bij onze zakelijke doelstellingen. De resultaten zijn meetbaar en consequent, wat ik enorm waardeer. Ik zou AdResults zonder aarzeling aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar een betrouwbare partner in digitale marketing. Hun expertise is ongeëvenaard in de branche en ze hebben keer op keer bewezen dat ze het succes van ons bedrijf op de eerste plaats zetten.

Hugo de Groot – Eigenaar Parfumerie

Parfumerie
Online marketing tassen

“Wanneer je op zoek bent naar een online marketing agency die goed kan sturen op data en meedenkt om tot de juiste strategie te komen, dan kan ik AdResults van harte aanbevelen.”

We zijn erg tevreden over de samenwerking. AdResults doet voor The Chesterfield Brand alle Google Ads, YouTube en Bing Ads campagnes.

Het kennisniveau van de consultants is hoog en dat werkt prettig. We hebben het idee dat het optimale resultaat uit het budget wordt gehaald en dat alle campagnes bij AdResults in goede handen zijn!

Wanneer je op zoek bent naar een online marketing bureau dat goed kan sturen op data en meedenkt om tot de juiste strategie te komen, dan kan ik AdResults van harte aanbevelen.

Online groei verloopt niet altijd in één rechte lijn naar boven. Daarom is het belangrijk om campagnes op de juiste manier bij te sturen en soms te kijken naar andere KPI’s. AdResults denkt mee in dit proces en dat werkt erg prettig.

Rob IJszenga – E-commerce manager

“Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.”

Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten.

Wij werken nu al behoorlijk wat jaren in de wereld van de e-commerce en wij hebben nog vaak het gevoel dat niet alle marketing partijen voldoende kennis in huis hebben. Daarbij wordt er altijd veel beloofd en weinig nagekomen.

Dit is bij AdResults niet het geval. Zij denken proactief met je mee en zijn al bezig om een probleem op te lossen voordat je het zelf hebt geconstateerd. Het is een professionele partij die altijd bereikbaar is en waarbij de consultants streven naar het beste resultaat.

Samengevat een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.

Erwin Boers – Mede-eigenaar

Bekijk deze case

“Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf.”

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met AdResults. In de afgelopen twee jaar is onze samenwerking steeds intensiever geworden en hebben wij hele mooie resultaten bereikt. AdResults helpt ons om onze doelen te behalen en denken erg goed mee met wat wij van ze vragen.

Wij raden AdResults echt aan voor een zeer goede en vooral persoonlijke samenwerking. Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf. AdResults biedt geen one-size fits all oplossing, maar maatwerk en dat is precies wat we nodig hadden.

Annely Greve – Digital marketeer

“De laatste ontwikkelingen van de online marketing platforms worden door AdResults nauw gevolgd en wij worden goed op de hoogte gesteld bij trends die voor ons interessant kunnen zijn.”

Wij werken nu een tijd met AdResults samen voor onze SEA en Social Advertising en wij zijn heel positief! AdResults is een gedreven en gespecialiseerde partij. De specialisten zijn flexibel in hun werkwijze en hebben zich goed aan kunnen passen aan onze doelstellingen, waarbij zij ook proactief meedenken om de resultaten te verbeteren. De laatste ontwikkelingen van de online marketing platforms worden door AdResults nauw gevolgd en wij worden goed op de hoogte gesteld bij trends die voor ons interessant kunnen zijn. Daarnaast signaleren zij nog voordat wij het zelf hebben gezien, mogelijke problemen en opvallendheden, waardoor wij het vertrouwen hebben dat onze campagnes in goede handen zijn.

Roel van den Brand – E-commerce Manager EMEA

“De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant.”

De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. Wij krijgen ondersteuning op gebied van SEA en SEO. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant. AdResults heeft ons geholpen te dealen met complexe beleidsissues inzake het Google Adwords Beleid en is gekomen met custom build oplossingen om deze beleidsissues voor De Online Drogist aan te pakken. Naast deze SEA ondersteuning is AdResults gekomen met een compleet advies voor aanpassingen aan de structuur van onze website. Mede door de samenwerking met AdResults is de omzet van De Online Drogist sterk gegroeid in de afgelopen periode. Het contact met de consultants van AdResults is zeer plezierig en er is altijd tijd om te praten over andere ontwikkelingen in E-commerce, naast SEA of SEO. Wij raden de diensten van AdResults ten zeerste aan.

Jordi Esser – Online Marketeer

Bekijk deze case

“Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.”

Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Met niet aflatende energie worden er voortdurend verbeteringen aangedragen en aangebracht. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.

Peter-Jan Broeders – Directeur Azalp Voordeelshops

Bekijk deze case

“AdResults stopt niet bij een standaard advies, maar denkt met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!”

Top werk van AdResults!
Wij zijn recent overgegaan naar een geheel nieuwe webshop welke we zonder AdResults nooit zo goed hadden neer kunnen zetten. Na al met vele online marketeers samengewerkt te hebben heb ik eindelijk een goede gevonden. Duidelijk en snel advies, ze staan direct voor je klaar. Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!

 Remco Broekhuis – Eigenaar

 

Bekijk deze case

Wil je ook het maximale uit je online marketing halen? Neem nu contact met ons op en ik maak graag een analyse van jouw account!

Richard Zwaagstra
Marketing en Sales consultant
Vraag nu een gratis audit aan.