EnglishWerken bij AdResults

Display Advertising

Met display advertising kun je jouw doelgroep bereiken, overtuigen en activeren met beeld. Hierbij worden afbeeldingen en video’s gebruik in advertenties die worden vertoond in het Google Display Netwerk. Denk hierbij aan YouTube, nu.nl, buienradar en veel andere websites. Het inzetten van display advertising zorgt voor meer zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Benader je doelgroep opnieuw met remarketing
Met display remarketing toon je gerichte advertenties aan een specifieke doelgroep. Bezoekers die klant zijn of bezoekers die al eerder interesse hebben getoond in jouw website of producten. Dit noemen we remarketing. Google Ads remarketing weet door middel van cookies informatie op te slaan van websitebezoekers, zodat onze consultants de advertenties aan de juiste doelgroep kunnen richten. Met deze informatie kunnen we uiteraard ons doel behalen: De beste resultaten uit SEA campagnes halen voor klanten. Met remarketing kunnen we aansturen op de KPI’s binnen branding zoals het bereik, vertoningen en zichtbaarheid.

De mogelijkheden van targeting
Met display advertising kun je gericht adverteren. Afhankelijk van de gekozen online marketing strategie en organisatiedoelen, kunnen we bij AdResults met alle data diverse factoren van consumenten targeten. Denk aan de demografische gegevens, interesses, leeftijd, geslacht, locatie. Op basis van het gedrag van bezoekers kunnen we ontwikkelingen analyseren, campagnes optimaliseren en retargeten. Een interessante vorm van online marketing waarbij je meer rendement uit je website haalt en de ROI omhoog kan gaan.

Aansturing online marketing

Waarom display advertising bij AdResults?

  • Verhoog merk-productbekendheid met visuele advertenties 
  • Gericht targeten: onder andere lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau
  • Genereren van meer websiteverkeer
  • Doelgroepen segmenteren en kans op conversies verhogen

AdResults richt zich hierbij op de resultaten en het behalen van doelstellingen. Wij werken samen met externe partijen voor vormgeving zodat onze volledige focus op de strategie en optimalisatie ligt. Vraag nu een gratis audit voor een passend advies voor jouw online marketing strategie en hoe wij deze voor jouw bedrijf kunnen realiseren.

‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

Erwin Boers
Mede-eigenaar
Bekijk hier de case