EnglishVacatures 12
overleg online marketing

Display adverteren

Bij display advertising draait alles om beeld, en om in beeld zijn. In tegenstelling tot bij SEA blijven je advertenties bij display advertising niet beperkt tot Google Ads en Shopping, maar kunnen ze vertoond worden op miljoenen websites. Hierbij kun je denken aan Nederlandse sites zoals nu.nl en buienradar.nl, maar ook grote websites van Google zelf (zoals YouTube) behoren tot de mogelijkheden! Gebruik schermvullende advertenties die meebewegen met de website, of ga voor opvallende banners aan de zijkanten van het scherm.

Met display advertising zorg je ervoor dat je ook gezien wordt door diegenen die niet direct naar je op zoek waren. Door je merkbekendheid op deze manier onder je doelgroep te vergroten, kun jij die mensen bereiken, overtuigen en activeren om uiteindelijk tot aankoop over te gaan. Hierdoor is display advertising een krachtig middel dat nog door te veel bedrijven onaangeboord wordt gelaten.

Twijfel jij nog over display advertising, of weet je al dat je dit het liefste uit handen geeft aan een betrouwbare partner? Laat AdResults dan die partner voor je zijn! Als beste online marketing bureau van 2020 (bron: Emerce 100) staan wij graag voor je klaar met de krachtigste strategieën, uitgevoerd door onze deskundige online marketing consultants. Samen tillen wij de kwaliteit van jouw display advertising naar het hoogste niveau.

Waarom display advertising door AdResults?

  • We verhogen je merk-productbekendheid met visuele advertenties
  • We doen aan gerichte targeting: lokaal, regionaal, landelijk én internationaal mogelijk
  • We segmenteren doelgroepen om de kans op conversie te verhogen
  • We genereren meer websiteverkeer voor je!

Bij display advertising richt AdResults zich op resultaten en het behalen van jouw doelstellingen. Voor de vormgeving werken wij samen met externe partijen, waardoor de focus bij ons volledig op de strategie en optimalisatie komt te liggen. Hierdoor zijn wij in staat het maximale uit jouw display advertising campagnes te halen!

 

De werkwijze van AdResults

Met display advertising heb je twee voorname mogelijkheden: het genereren van merkbekendheid onder nieuwe doelgroepen en het opnieuw benaderen van huidige doelgroepen met remarketing.

Nieuwe doelgroepen kunnen met display advertising eenvoudig bereikt worden, omdat het gaat om zeer opvallende advertenties. Vooral bij merken waar potentiële klanten mogelijk wel ooit van gehoord hebben, maar waarin zij niet direct interesse hebben getoond kan dit een geschikte optie zijn. KPI’s waar we op aansturen zijn onder andere het bereik, het aantal vertoningen en zichtbaarheid.

Remarketing zetten we vooral in voor bestaande doelgroepen, die al klant zijn of die eerder interesse hebben getoond in jouw producten of website. Deze techniek werkt op basis van cookies, die de informatie van websitebezoekers opslaan. Deze informatie gebruiken we om display ads aan de juiste doelgroepen te tonen. Zo behalen we ons doel: de beste resultaten uit SEA-campagnes halen.

zoek advertenties resulltaten

Ga voor de beste display advertising strategie

Wij weten alles van targeting en doelgroepsegmentatie, en die kennis zetten wij graag in om de optimale display advertising campagne voor je op te zetten. Afhankelijk van de gekozen strategie en jouw organisatiedoelen targeten we bijvoorbeeld doelgroepen op basis van demografische gegevens, interesses, leeftijd, geslacht en/of locatie. Daarbij analyseren we het gedrag van je huidige websitebezoekers om ontwikkelingen te analyseren, campagnes te optimaliseren en retargeting-strategieën toe te passen. Zo halen wij het meeste uit je rendement en zul je je ROI vaak al snel zien stijgen.


Besteed jouw display advertising uit aan AdResults

Wil je weten wat AdResults in de praktijk voor je kan betekenen als het aankomt op display advertising of online marketing in het algemeen? Wij kijken graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn, zoals het herstructureren van je huidige campagne of het opzetten van een volledig nieuwe campagne! Vraag een vrijblijvende gratis audit bij ons aan, dan zoeken wij het voor je uit.

‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

Erwin Boers
Mede-eigenaar
Bekijk hier de case