EnglishVacatures 13
overleg online marketing

Display adverteren

Ontdek de kracht van display advertising! Bij display advertising draait alles om beeld, en om in beeld zijn. Het is een krachtige vorm van online promotie waarmee je jouw merk, producten of diensten kunt presenteren aan je doelgroep. Met behulp van visuele advertenties, zoals afbeeldingen, banners en video’s, worden je boodschap en aanbiedingen op verschillende websites en mobiele apps getoond. Met onze expertise en geavanceerde strategieën helpen we je om jouw marketingdoelen te realiseren en de beste resultaten te behalen.

Waarom Display Advertising bij AdResults?

 • Display advertising biedt jou een unieke mogelijkheid om jouw merk te presenteren aan potentiële klanten op websites, mobiele apps en andere digitale platforms.
 • Met aantrekkelijke visuele advertenties trek je de aandacht en breng je jouw boodschap effectief over.
 • Door gebruik te maken van geavanceerde targetingopties kun je jouw advertenties tonen aan specifieke doelgroepen, waardoor je je kunt richten op de juiste mensen op het juiste moment.

Bij AdResults hebben we uitgebreide ervaring in display advertising. We kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van effectieve campagnes die aansluiten bij jouw marketingdoelen. Onze consultants zorgen voor strategieën die jouw online zichtbaarheid vergroten en de gewenste resultaten opleveren.

De voordelen van Display Advertising

Vergroot je merkbekendheid

Nauwkeurige doelgroep targeting

Meetbare resultaten en optimalisatie

Verhoogde conversies

Klaar om te groeien?

Bereik je doelgroep met Display Advertising

Een van de grote voordelen van display advertising is de mogelijkheid om je doelgroep nauwkeurig te targeten. Met behulp van geavanceerde targetingopties kunnen onze consultants jouw advertenties tonen aan specifieke demografische kenmerken, interesses of gedragingen. Hierdoor wordt jouw boodschap gericht op de mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw aanbod, waardoor je de effectiviteit van je campagnes vergroot.

Meetbare resultaten

Bij AdResults geloven we in het belang van meetbare resultaten. Met display advertising kun je de prestaties van je campagnes nauwlettend volgen. Onze consultants geven je inzicht krijgen in het aantal vertoningen, klikken, conversies en andere relevante statistieken. Met deze gegevens kun je je campagnes optimaliseren en de ROI verbeteren.

zoek advertenties resulltaten

De voordelen van Display Advertising bij AdResults

Wij zetten campagnes op, bepalen doelgroepen (zoals in-market, remarketing, affiniteit) en plaatsingen, testen beeldmateriaal, en analyseren de resultaten. Dit gebeurt volgens dit stappenplan:

 • Stap 1: We controleren of display/discovery bij de wensen en doelstellingen van de klant passen.
 • Stap 2: We werken de display strategie uit. Dit kan bijvoorbeeld een campagne zijn met hoog/laag dagbudget gericht op de meest geïnteresseerde mensen of een funnel-uitwerking.
 • Stap 3: We bepalen in welke fase welk beeldmateriaal nodig is
 • Stap 4: We zetten de structuur op, monitoren de resultaten, kijken welke advertenties het beste presteren en nemen dit mee voor volgende ronde aan nieuw beeldmateriaal.

Vraag nu een gratis audit aan

Wil je weten wat AdResults in de praktijk voor je kan betekenen als het aankomt op display advertising of online marketing in het algemeen? Wij kijken graag samen met jou wat je mogelijkheden zijn, zoals het herstructureren van je huidige campagne of het opzetten van een volledig nieuwe campagne! Vraag een vrijblijvende gratis audit bij ons aan, dan zoeken wij het voor je uit.

  ‘Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.’

  Erwin Boers
  Mede-eigenaar
  Bekijk hier de case