EnglishVacatures 13
data feed

Marketplaces

Marketplaces nemen een steeds grotere rol in binnen de e-commerce. Het kan een belangrijk onderdeel zijn binnen jouw online marketing strategie. Door producten te verkopen via een third party platform als Amazon, Bol.com of Marktplaats vergroot je de online zichtbaarheid voor jouw brand of webshop. Bereik een miljoenen publiek en ga met de kennis en expertise van AdResults voor de beste strategie.

Voordelen van adverteren op Marketplaces

 • Groot bereik en verhogen van omzet
 • Vergroten van naamsbekendheid via andere platformen
 • Makkelijke stap om te adverteren en producten aanbieden in het buitenland
 • Marketplaces zijn vaak een startpunt van vele consumenten door het gebruiks- en bestelgemak

Bij de meeste platformen gelden een commissiepercentage per verkoop, dat wordt afgedragen aan het platform. Naast het aanbieden van producten, is het bij veel platformen ook mogelijk om hierop te adverteren. Meer verkopen is meer reviews en dit draagt weer bij aan de organische ranking. AdResults kijkt naar jouw bedrijfsdoelstellingen en welke platformen hier bij aansluiten. We geven graag advies over de strategie en mogelijkheden binnen Marketplaces.

 AdResults is gespecialiseerd in:

 

Klaar om te groeien?

google shopping adverteren

De juiste koppeling bij AdResults

Door een extra verkoopkanaal als marketplaces in te zetten bereik je nog meer consumenten. Met de juiste strategie kijken we welke marketplaces geschikt zijn voor jouw e-commerce. Met onze expertise in datafeed management koppelen we alle producten naar de externe platformen als Amazon, Bol.com en Marktplaats.

Bij AdResults blijven we productdata en feeds optimaliseren volgens de laatste ontwikkelingen. Elk platform werkt met een eigen koppeling, productfilter en instellingen waardoor we veel werk (en stress) uit handen halen.  Bij AdResults denken we strategisch mee over het productaanbod, inzet van advertising en optimalisatie van vereisten voor vele marketplaces.

 

Beheer alle orders vanaf één plek

Zorg voor meer zichtbaarheid met meerdere integraties. Of je gebruik maakt van één of meerdere marketplaces: bij AdResults koppelen we de orders met je online shop zodat alle bestellingen op één plek binnenkomen. De voorraad wordt real-time aangestuurd en informatie over de verzendstatus wordt direct verstuurd naar de desbetreffende marktplaats. Onze consultants automatiseren de verschillende integraties zodat alles overzichtelijk blijft.

AdResults is gold partner van Channable waardoor we vele soorten productfeeds en marktplaatsen kunnen managen en beheren. Een onderscheiding die een select aantal bureaus hebben en we erg trots op zijn. Het bewijs van deskundigheid en ervaring binnen het integreren van marketplaces voor jouw e-commerce.

Adverteren op Bol

Benieuwd waar jouw kansen liggen op Marketplaces?

Benieuwd naar de mogelijkheden die we voor jouw bedrijf kunnen ontgrendelen? Vraag nu een gratis audit aan en ontdek welke kansen er voor jou liggen en hoe we samen jouw marktpotentieel kunnen maximaliseren.

  >Meer (internationaal) bereik en omzet maximaliseren met marketplaces zoals Bol.com of Amazon? Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Anna Faber
  Senior online marketing consultant
  Neem nu contact op