EnglishVacatures 12

Begin jouw carrière bij AdResults als SEO trainee

Ben jij pas afgestudeerd of wil jij een carrièreswitch maken? Word jij enthousiast van de technische kant van websites maar mis je nog ervaring? Dit is jouw kans! In september 2023 starten we een traineeship voor SEO. In enkele maanden leer jij alles over SEO. Je duikt in korte tijd in de wereld van SEO zodat jij na je traineeship aan de slag kunt als zelfstandig SEO consultant.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

overleg online marketing
Adverteren op Bol

Hoe het traineeship  voor SEO eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met andere trainees. Dagelijks krijg je begeleiding van een ervaren SEO consultant om de basis van SEO te begrijpen. Naast deze begeleiding krijg je ook een eigen buddy voor het eerste jaar. Je buddy is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen klanten en jij zult ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor deze klanten gedurende deze periode.

Na je traineeship:

Na je traineeship ben je SEO consultant. Je gaat zelfstandig de websites van je eigen klanten scannen en analyseren en brengt op basis hiervan adviezen uit.  Een aantal taken van een SEO consultant zijn:

  • Technische checks (rich snippets, sitemap.xml, data hrefs, canonicals
  • Optimalisatie van interne linkstructuren
  • content gap- en keywordanalyses
  • Site speed checks en -optimalisaties
  • Advies uitbrengen over URL opbouw
  • Wekelijkse analyses qua site wijzigingen

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Great Place to Work

AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn!

 

Wat jij meeneemt als trainee SEO

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Interesse in en affiniteit met data-analyse en de technische kant van SEO

✓   40 uur per week beschikbaarheid tijdens traineeship (na het traineeship is werken vanaf 32 uur per week mogelijk)

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

✓   Technische ervaring met het bouwen van websites en kennis van HTML en Microsoft Excel zijn een pré

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden Wij zijn officieel Great Place to Work
Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau Salaris tussen de €2.300 tot €2.800, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week
Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar
Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie Vergoeding voor reiskosten
Werken vanuit het buitenland Pensioenregeling

 

 

 

Ben jij de trainee die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor SEO spreken door je motivatiebrief en CV naar ons te sturen via [email protected]. Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Benita Walda te benaderen via 050 700 1588

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De leercurve is hoog van het SEO-traineeship bij AdResults. Je leert veel, er is ruimte om te sparren met andere SEO-collega’s en er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie!

Gooitzen de Vries
SEO-consultant
Solliciteer nu!