EnglishVacatures 12

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het verbeteren van de performance en vindbaarheid van je website in zoekmachines. Dit zorgt voor een betere relevantie, wat een belangrijke factor is binnen het algoritme van Google en Bing. AdResults kan de fundering van jouw website op verschillende facetten optimaliseren, wat zorgt voor een hogere ranking, meer leads, traffic en een betere klantervaring.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie is een structureel en continu proces van het aanpassen van je website met verschillende technieken. Denk aan het design, website snelheid, development en SEO-copywriting. Met deze optimalisaties word je sneller gevonden door zoekmachines en kom je hoger in de ranking. De relevantie voor de consument is daarbij van groot belang: welke zoekopdrachten voert je doelgroep uit waarbij je zichtbaar wilt worden? Een zeer belangrijke vraag, die de basis vormt voor een SEO-strategie. 

AdResults is specialist op het gebied van SEO consultancy en verbetert de vindbaarheid van website in zoekmachines met de juiste SEO-strategie. Met een gratis audit vormen we een strategie die is afgestemd op jouw organisatiedoelen. We verbeteren de SEO in website optimalisatie, SEO content, linkbuilding en site speed waarbij we de richtlijnen van Google, Bing en andere zoekmachines altijd in acht houden.

Waarom SEO bij AdResults?

  • Hét bureau voor e-commerce brand en retailers
  • Uitgebreide nulmeting analyse met organische posities, actiepunten en aanbevelingen
  • Advies en strategie afgestemd op jouw organisatiedoelen
  • Modulaire dienstverlening in alle SEO-onderdelen
  • Maandelijkse begeleiding en ondersteuning met commerciële tools en in-house tools
  • Een kwalitatieve, nuchtere en betrokken partner die met je meedenkt

In-house tools

AdResults heeft vele gratis SEO tools ontwikkeld om problemen op te sporen, die zonder deze tools wellicht over het hoofd werden gezien. SEO tools of software oplossingen zijn essentieel bij het optimaliseren van je website. Wanneer je een samenwerking aangaat met AdResults krijg je binnen onze website een eigen account. Hiermee kun je inloggen en krijg je toegang tot nog meer tools om jouw website binnen SEO en SEA te optimaliseren.

google shopping adverteren

Vraag nu een gratis audit aan voor een technische SEO analyse voor jouw website. Hierna worden de actiepunten en aanbevelingen besproken hoe jouw website het beste geoptimaliseerd kan worden. Met een passende SEO strategie helpt AdResults jouw bedrijf met meer websiteverkeer en online succes.

‘Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.’

Peter-Jan Broeders
Directeur Azalp Voordeelshops
Bekijk hier de case