EnglishVacatures 13
Marktplaats gecertificeerd

Adverteren op Marktplaats

Met dagelijks meer dan een miljoen unieke bezoekers is Marktplaats tegenwoordig een sterk platform om jouw webshop onder de aandacht te brengen. Waar iedereen op zoek is naar tweedehands producten, ligt er ook een hele hoge koopintentie voor nieuwe producten.  Als Pro Gecertificeerd Bureau helpt AdResults jouw brand of webshop met Marktplaats advertising. Kom bovenaan de zoekresultaten en verkrijg meer websiteverkeer en conversies.

Voordelen van adverteren op Marktplaats

 • Beïnvloed het koopgedrag van consumenten die al een koopintentie hebben
 • Gericht adverteren en kom bovenaan de resultatenlijst
 • Meer online zichtbaarheid en meer websiteverkeer naar jouw webshop
 • Met 36 categorieën kun je potentiële klanten goed bereiken

De juiste aansturing bij AdResults:

Bij Marktplaats betaal je per klik en heb je geen onnodige weergave kosten. Hierbij is het wel belangrijk om deze kosten per klik (CPC) goed aan te blijven sturen en een hoge doorklik percentage (CTR) haalt op advertenties. Bij AdResults werken we met hoogopgeleide consultants die zich dagelijks bezig houden met deze statistieken en biedstrategieën. We blijven ons ontwikkelen, kunnen marketing kanalen samen laten werken en weten hierdoor campagnes aan te sturen om zo het hoogste rendement te halen voor jouw bedrijf.

 

Klaar om te groeien?

De kracht van Admarkt feed management

Of je nu honderd of juist duizenden producten in je assortiment hebt: bij Marktplaats maken we gebruik van een API-koppeling waarbij producten niet los van elkaar hoeven worden toegevoegd. Met onze expertise in data feed management en als Channable Gold Partner importeren we producten eenvoudig via RSS-, CSV-, en XML-feeds. Hierbij stellen we alle advertenties in volgens richtlijnen van Admarkt en kunnen wij jouw artikelen binnen enkele minuten op Marktplaats zetten.

AdResults is Marktplaats Pro Gecertificeerd

Haal het maximale uit Markplaats met zo min mogelijk tijd: bij AdResults kies je voor een AdMarkt Pro gecertificeerd bureau waarbij je voor de beste strategie gaat met effectieve campagnes.

De ontwikkelingen in online marketing gaan steeds sneller en is steeds lastiger om bij te houden. Met de erkenning als gecertificeerd bureau hebben wij bewezen dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en met onze expertise haal je het maximale uit jouw campagne.

 

Adverteren op marktplaats
site speed

Adverteren op Markplaats bij AdResults:

 • Ervaren en gecertificeerde consultants, o.a. gespecialiseerd in Marktplaats Admarkt, product- en data feed management
 • Meer naamsbekendheid, websiteverkeer en directe verkopen
 • Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor de meest effectieve campagnes en juiste aansturing
 • Kwalitatieve, nuchtere en betrokken partner die met je meedenkt voor de juiste Marketplaces strategie

Benieuwd waar jouw kansen liggen Marktplaats?

Wil je weten of dit miljoenen publiek geschikt is voor jouw merk of retail branche? Vraag hieronder een gratis audit aan en we bespreken en bekijken graag naar de mogelijkheden met jouw bedrijfsdoelstellingen.

  ‘Ze helpen je vooruit met een strategie voor de lange termijn die goed aansluit bij de persoonlijke behoefte van jouw bedrijf.‘

  Annely Greve
  Digital marketeer – Cameraland
  Vraag hier een gratis audit aan