EnglishWerken bij AdResults

Werken bij AdResults

AdResults is altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven online marketing consultants met een ondernemende spirit en het vermogen om zich in te leven in de situatie van klanten.
Als online marketing bureau houden we ons bezig met vrijwel alle facetten van online marketing: SEO, SEA, Marketplaces en Social advertising. We sturen online marketing campagnes bij (SEA / Social advertising), analyseren de functionaliteit van websites (SEO) en creëren krachtige SEO-content om zo het meeste uit al onze toonaangevende e-commerce-klanten te halen.

Kwaliteiten die we graag in sollicitanten zien, zijn een enthousiaste, gemotiveerde en klantgerichte houding, plus een passie voor online marketing – waar we je graag veel over bijbrengen! Wordt het een baan als online marketing consultant, als SEO-consultant of misschien als contentspecialist? Ook als je geen of weinig marketingervaring hebt, staan we je graag bij. Zolang je maar genoeg passie en enige relevante kwaliteiten bezit, leiden we je namelijk graag op gedurende ons traineeship online marketing of SEO!
Heb jij daarnaast minstens een hbo-opleiding achter de rug en wil je je kennis nu graag in de praktijk toepassen? Check dan eens onze vacatures en neem contact met ons op! Wie weet kom jij ons team aan de Groningse Hereweg dan binnenkort versterken.

SEO optimaliseren werken in online marketing site speed social media adverteren

De werksfeer bij AdResults ervaar ik ook als enorm positief. Wanneer je er zelf even niet uitkomt is er altijd wel een collega die je wil helpen en je wordt ook regelmatig voorzien van feedback.

Cor Boersma
Head of SEA & Senior Online Marketing Consultant
Neem contact op