EnglishVacatures 12
Google premier partner Nederland

Google Premier Partner

Onze deskundige consultants en de goede prestaties die wij met onze Google Ads accounts beheren, hebben er voor gezorgd dat wij Google Premier Partner mogen zijn.
In 2023 behoort AdResults tot de beste 3% van alle Google Partners.

Microsoft Advertising Select Agency Partner

AdResults is Microsoft Advertising Select Agency Partner. Microsoft Advertising partners zijn de beste digital marketing bureaus van Nederland. Het partnership bevestigt de goede samenwerking tussen Microsoft en AdResults.

Meta Business Partner

AdResults is Meta Business partner.

FONK150 Best agencies 2022

AdResults behoort tot de Best Agencies 2022. Met een gemiddelde score van 9,19 behoren wij tot de marketing bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland.

Top 250

AdResults behoort tot de de Top 250 Groeibedrijven: een overzicht van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode. Deze bedrijven realiseerden in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2016 – 2019 een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Technology fast 50

De 50 snelst groeiende tech bedrijven (omzet) kunnen kans maken op de Technology Fast 50. Het opvolgende jaar is AdResults geselecteerd voor de Fast 500!

Technology fast 500

Wij mochten de prestigieuze Technology Fast 500 award in ontvangst nemen. Een prijs voor de snelstgroeiende 500 bedrijven in de tech-sector.

Microsoft Sustainable badge

De samenwerking tussen AdResults en Microsoft gaat verder dan alleen advertising. Microsoft zet zich in voor duurzaamheid en AdResults doet hier graag aan mee. In Microsoft’s Get to Green campagne zijn 100 bomen geplaatst namens AdResults om de wereld een klein beetje groener te maken.

Gold partner channable

Channable Gold Partner

Channable heeft een tool ontwikkeld waarmee webshop eigenaren en marketeers hun online marketingactiviteiten kunnen managen. Wij zijn Gold Partner van Channable.

FD Gazellen 2020

In 2020 kregen wij voor het vijfde jaar op rij de FD Gazellen award. Een mooie beloning voor hard werk en een constante groei.

Fast growth

AdResults maakt onderdeel uit van de Fast Growth Icons: een invitation-only netwerk van snelgroeiende bedrijven. Het doel is uitwisselen van kennis en elkaar inspireren.

Meta buying professional nederland

Meta Certified Media Buying Professional

AdResults kreeg het Meta Media buying Professional Certificatie: een accreditatie die Meta toekent aan professionals die volledige kennis hebben en vaardigheden beheersen van adverteren op Facebook en Instagram.

Online marketing groningen emerce

Emerce E-business 100 2023

De Emerce 100 beoordeelt de beste bedrijven in e-business. AdResults behoort tot één van de beste digital marketingbureaus van Nederland.

Bigshopper Partner

AdResults is Bigshopper Partner. Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites. Bigshopper verkoopt zelf geen producten. Ons doel is om jou als consument te helpen in je zoektocht naar de beste deal. Als consument kun je gratis gebruik maken van Bigshopper.

marktplaats pro adverteren

Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau

De Admarkt Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau erkenning heeft AdResults gekregen omdat wij aangetoond hebben professionals te zijn in Marktplaats. Wij helpen u graag bij het opzetten en beheren van uw campagnes voor Marktplaats.

AdCalls Gold Partner

AdCalls is een calltracking tool en helpt bij het meten van telefonische conversies. AdResults is Gold Partner van AdCalls.

Leadinfo

Krijg meer en betere leads dan je concurrentie. Begin met het herkennen van je websitebezoekers en laat je salesfunnel groeien.

Bol.com adverteren

Bol.com Ambassador

AdResults is gekwalificeerd tot Bol.com Ambassador. We geven optimaal advies en aansturing om jouw verkoopprestaties op Bol.com te verbeteren.

Great place to work groningen

Great Place to Work Certified

AdResults is officieel een Great Place to Work! Een medewerkersonderzoek waar vertrouwen, trots en plezier centraal staat.  Een erkenning van goed werkgeverschap waar we trots op zijn.

Amazon adverteren

Amazon Advertising Partner

AdResults is aangesloten bij het Amazon Advertising Network.  Dit platform biedt verschillende voordelen voor adverteerders en kunnen we onze expertise mee versterken.