EnglishWerken bij AdResults

AdResults vindt het belangrijk om ook betrokken te zijn bij het verbeteren van de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderdeel van de strategie van AdResults. AdResults heeft gekozen om Kiva.org te stimuleren: een organisatie die financieringen (Kiva mikro kredieten) verstrekt aan ondernemers in derde wereld landen. AdResults steunt een extra project bij elke nieuwe klant.

Kiva Micro Kredieten

Kiva.org is een organisatie die met hulp van personen en bedrijven micro kredieten verstrekt aan ondernemers in derde wereld landen. Het gaat daarbij om kleine leningen aan ondernemers, die in 98% van de gevallen worden terugbetaald. Met deze micro kredieten kunnen ondernemers investeringen doen, om aan de armoede te ontsnappen.

AdResults heeft als doelstelling de maatschappij op een eerlijke en verantwoorde manier te steunen. Elke nieuwe klant van AdResults helpt: AdResults steunt bij elke nieuwe klant één nieuw project. De terugbetaalde leningen worden door AdResults opnieuw ingezet om andere ondernemers te steunen.

Bekijk hier ons portfolio van welke projecten we al hebben gefinancierd.

Waarom Kiva?

AdResults vindt het belangrijk dat geld naar goede doelen op een verantwoorde wijze wordt ingezet. Door lokale ondernemers te helpen met een financiering, kunnen zij verder groeien en uit de armoede ontsnappen. De microkredieten maken dit mogelijk én stimuleren de ondernemers om het geld op een goede manier in te zetten: het betreft leningen, dus de kredieten moeten terugbetaald worden. Met de terugbetaalde leningen stimuleert AdResults nieuwe projecten. Eén nieuwe klant bij AdResults steunt dus continu nieuwe projecten in derde wereld landen.