EnglishVacatures 14

Voor AdResults is het van belang om bij te dragen aan het verbeteren van de maatschappij. Daarom maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) deel uit van onze strategie. Onze mvo-partner is Kiva: een organisatie die microkredieten verstrekt aan ondernemers in derdewereldlanden. Zo bieden we deze mensen de kans om hun ondernemerstalent in te zetten en een nieuw leven voor zichzelf te creëren, geheel in lijn met de visie van onze oprichters. Zij weten immers alles van wat het leven van een ondernemer inhoudt! Bij iedere nieuwe klant die onze diensten afneemt, steunen wij een nieuw project. Door met ons in zee te gaan, draag je dus indirect een steentje bij aan het creëren van een betere wereld!

Kiva-microkredieten

Zoals gezegd verstrekt Kiva microkredieten aan ondernemers in derdewereldlanden. Hierbij wordt zij gesponsord door individuen en bedrijven die dit goede doel een warm hart toedragen. Met hun hulp kan Kiva kleine leningen aan ondernemers uitkeren, die zij in 98% van de gevallen weer terugbetalen zodra zij eenmaal succes hebben geboekt met hun ondernemingen. Hierdoor zijn Kiva-microkredieten een investering die deze mensen kunnen helpen uit armoede te ontsnappen.

Maatschappelijk ondernemen
maatschappelijk verantwoord ondernemen

Waarom Kiva?

Voor AdResults is mvo, ofwel het verantwoord én eerlijk steunen van de maatschappij, van groot belang. Dat is waar Kiva op twee manieren aan bijdraagt. Ten eerste doordat de leningen vrijwel altijd worden terugbetaald en er dus steeds nieuwe ondernemers mee geholpen kunnen worden, en ten tweede doordat de ondernemers op deze manier in hun eigen kracht worden gezet. Zo weten zij dat zij niet afhankelijk zijn van andere partijen, wat ze de vrijheid geeft om volledig op eigen benen te staan.

Bij elke nieuwe klant die we bij AdResults krijgen, steunen we één nieuw project. Dat staat niet gelijk aan slechts één ondernemer. Wanneer de lening namelijk eenmaal aan Kiva is terugbetaald, kan deze aan de volgende persoon worden verstrekt. Zo blijft Kiva geven, en kunnen wij steeds meer ondernemingen de kans bieden om tot bloei te komen.

Met mvo maken we het verschil

Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dat is waar AdResults voor staat. Daarom presenteren we ook vol trots ons portfolio met Kiva-projecten die wij in de afgelopen jaren hebben mogen financieren. Neem gerust eens een kijkje, of word zelf een van Kiva’s financieringspartners! In ieder geval kun je er zeker van zijn dat wij, met dank aan jou, een donatie zullen doen als jij onze volgende klant wordt.