EnglishWerken bij AdResults

AdResults audit aanvragen

Benieuwd naar de uitbreidingsmogelijkheden en verbeterpunten van jouw Google Ads account? Kan de strategie in social advertising aangescherpt worden of tijd voor verkoop op marketplaces? Neem contact met ons op om te kijken of je in aanmerking komt voor de accountanalyse en ontdek de kansen voor jouw campagnes en strategie.

social media adverteren

De audit

Een gratis en vrijblijvende audit geeft nieuwe inzichten in jouw huidige online marketing strategie. Ervaren consultants doen dit door jouw campagnes in Google Ads, Social media kanalen als Meta, Pinterest en/of Marketplaces onder de loep te nemen. We kijken naar onder andere je instellingen, structuur, biedstrategieën en meer. Op deze manier ontdekken we kansen om meer omzet uit de campagnes te halen. Het doel van de audit is om jouw online marketing strategie te verbeteren. Daarnaast kun je zelf ervaren wie AdResults is onze werkwijze.

De audit is dus een persoonlijk, op maat gemaakte accountanalyse en geen automatisch gegenereerd document. Deze analyse is tijdsintensief en daarom ook bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de dienstverlening van AdResults. Met de audit krijgen deze bedrijven uitgebreide inzichten en actiepunten.

google shopping adverteren

Hoe werkt het?

Stap 1: Audit aanvragen

Je vraagt eenvoudig een audit aan door contact met ons op te nemen. Dit kan door het contactformulier hieronder in te vullen of vraag een terugbelverzoek aan.

Tijdens dit contactmoment kijken we of jouw bedrijf in aanmerking komt voor de analyse. Verder stellen we een aantal inhoudelijke vragen om jouw doelstellingen in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we een nog betere audit uitvoeren. Uiteraard is er ook ruimte voor jou om je vragen te stellen.

Stap 2: We voeren de audit uit

Nadat we de doelstellingen in kaart hebben gebracht, sturen we je een koppelingsverzoek om zo inzicht te krijgen in je account. Vervolgens gaan we een uitgebreide analyse maken. Uiteraard zullen we geen aanpassingen maken in het account. We analyseren alleen hoe je account in elkaar zit, zodat we hier uitgebreid advies over kunnen geven. Onze consultants gaan grondig te werk en je zal advies op maat ontvangen. De audit duurt daarom een aantal dagen.

Stap 3: Bespreken van de audit

Wanneer de audit klaar is, bespreken we de accountanalyse uitvoerig met je. We plannen een meeting en  gaan alle verbeter- en actiepunten bij langs en er is ruimte om ons vragen te stellen. Je zult operationeel en strategisch advies ontvangen tijdens dit gesprek. Dit advies is waardevol, maar het omzetten in actie is nog waardevoller. Ook daar helpen we je graag bij.

Waarom een audit van AdResults?
Alle consultants bij AdResults delen een passie voor online marketing. Gezamenlijk hebben we meer dan tien jaar aan ervaring en kennis in de online marketing opgedaan. Hierdoor weten we hoe het nog beter kan en pakken we de zaken graag anders aan.

marketing presentatie

Twijfel je over je huidige online marketing bureau? Benieuwd naar uitbreidingsmogelijkheden of advies in jouw huidige online marketing strategie?

Vraag nu een gratis audit aan bij AdResults:

    Ik wil graag een audit voor:

    Wil je ook het maximale uit je online marketing halen? Neem nu contact met ons op en ik maak graag een analyse van jouw account!

    Richard Zwaagstra
    Marketing en Sales consultant
    Neem contact op