EnglishVacatures 14

Zet de volgende grote stap in je carrière: word senior Marketplaces-consultant!

Kennen Marketplaces geen geheimen voor jou en ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Kom dan als senior marketplaces consultant werken bij AdResults. Als senior marketplaces consultant ben jij ervaren in het opzetten, optimaliseren en adviseren van verschillende marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon, Zalando en veel andere marketplaces. 

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

google shopping adverteren
Aansturing amazon

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Senior Marketplaces-consultant

 • Het opzetten, monitoren en bijsturen van marketplaces accounts (zoals Amazon, Bol.com en Zalando) en advertising campagnes
 • Het adviseren en ondersteunen van klanten bij technische vraagstukken en het verbeteren van hun marktpositie op de verschillende marketplaces.
 • Het strategisch meedenken met de klant over de mogelijkheden tot groei door het opstellen van adviezen en analyses met betrekking tot Marketplaces
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en best practices en neemt het initiatief om je kennis en ervaring te delen met het team.

Zet je vervolgstap in je carrière als online marketeer!

Great place to work groningen vacature

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Innovatief en vooruitstrevend
Bij AdResults krijg je de kans om te werken met geavanceerde AI-tools, inclusief premium accounts, en bieden we training en ondersteuning voor prompt-engineering, zodat je effectief gebruik kunt maken van AI in onze organisatie.

Great Place to Work
AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn!

Wat jij meeneemt als senior Marketplaces-consultant:

✓   Afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Minimaal drie jaar ervaring met Marketplaces aan klant- of bureauzijde

✓   32 tot 40 uur per week beschikbaar

✓   Passie voor Marketplaces en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

✓   Proactieve en zelfstandige werkhouding

✓   Coachende en inspirerende persoonlijkheid

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden

Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau

Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes

Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie

Werken vanuit het buitenland

Wij zijn officieel Great Place to Work

Salaris tussen de €3.300 en €4.250, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week

Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar

Vergoeding voor reiskosten

Pensioenregeling

 

 

Ben jij de ervaren senior marketplaces consultant die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor marketplaces spreken door je gegevens en vragenlijst hieronder voor ons in te vullen. Vergeet niet om je CV toe te voegen, zodat we een volledig beeld krijgen van jouw ervaring en vaardigheden. Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

  Solliciteer nu!

  • Upload jouw CV:

  Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Jelmer van der Land te benaderen via 050 700 1588

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  De werksfeer bij AdResults ervaar ik ook als enorm positief. Wanneer je er zelf even niet uitkomt is er altijd wel een collega die je wil helpen en je wordt ook regelmatig voorzien van feedback.

  Cor Boersma
  Head of SEA & Senior Online Marketing Consultant
  Neem contact op