EnglishVacatures 12

Begin jouw carrière als trainee marketplaces.

Ben jij pas afgestudeerd of wil jij een carrièreswitch maken én wil jij alles leren over het adverteren op Marketplaces zoals Bol.com en Amazon? Dit is jouw kans! In september 2023 starten we het traineeship Marketplaces. In enkele maanden leer jij alles over het adverteren op Marketplaces zodat jij na je traineeship aan de slag kunt als zelfstandig marketplaces consultant.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

Hoe ons traineeship voor marketplaces eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met andere trainees. Dagelijks krijg je begeleiding van een ervaren Marketplace consultant om de basis van Marketplaces te begrijpen. Naast deze begeleiding krijg je ook een eigen buddy voor het eerste jaar. Je buddy is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen klanten en jij zult ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor deze klanten gedurende deze periode. Naast je dagelijkse taken, werk je aan het behalen van certificeringen voor Marketplaces.

Na je traineeship:

Na je traineeship ben je Marketplaces consultant. Een aantal werkzaamheden van een  marketplaces consultant zijn:

  • Het opzetten, monitoren en bijsturen van marketplaces accounts (zoals Amazon, Bol.com en Zalando)
  • Het opzetten, monitoren en bijsturen van campagnes binnen advertising van de verschillende marketplaces
  • Het opzetten van API feeds en doorlopende optimalisatie van deze feeds
  • Het bepalen van de juiste prijsstrategie en productstrategie
  • Het uitvoeren van data-analyses en deze vertalen naar verbeteringen voor de marketplaces accounts en campagnes
  • Het adviseren en ondersteunen van klanten bij technische vraagstukken en het verbeteren van hun marktpositie op de verschillende marketplaces.
  • Analyseren van de markt en de concurrentie en identificeren van nieuwe kansen voor groei
  • Opstellen en uitvoeren van strategieën om het bereik en de conversie van producten op de verschillende marktplaatsen te verhogen

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Great Place to Work

AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! 

Wat jij meeneemt als trainee Marketplaces:

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Interesse in en passie voor het adverteren op Marketplaces

✓   40 uur per week beschikbaarheid tijdens traineeship (na het traineeship is werken vanaf 32 uur per week mogelijk)

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden Wij zijn officieel Great Place to Work
Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau Salaris tussen de €2.300 tot €2.800, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week
Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar
Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie Vergoeding voor reiskosten
Werken vanuit het buitenland Pensioenregeling

 

Ben jij de trainee die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor Marketplaces spreken door je motivatiebrief en CV naar ons te sturen via [email protected]. Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Benita Walda te benaderen via 050 700 1588

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Traineeship van AdResults is professioneel, actueel en een goed doordacht programma. Daarnaast is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg fijn vind. Je werkt met enthousiaste collega’s, die graag van elkaar blijven leren om het kennisniveau hoog te houden.

Tim Oorsprong
Online marketing consultant
Solliciteer nu bij AdResults.