EnglishVacatures 14

Voer hieronder de long-tail zoekwoorden in die je wilt omdraaien of door elkaar husselen: 

  

 

 

Welke opties biedt onze reverse words tool?

Ten eerste kun je met onze reverse words tool keywords helemaal omdraaien (van achteren naar voren), maar je kunt ook keywords door elkaar husselen om zo alle mogelijke woordvolgordes te genereren. Daarbij heb je de opties om met het hoofdlettergebruik te spelen en bijvoorbeeld spaties te laten verwijderen. Heb je daarnaast bepaalde woordencombinaties die níet omgedraaid mogen worden, zoals ‘online marketing’? Hier is onze reverse words tool eveneens op ingericht! Kies dan voor ‘Zet woorden vast’ en voer de combinatie in die niet omgedraaid mag worden, zodat ‘marketing online’ niet als optie wordt gegeven.

Voor wie is de reverse words tool bedoeld?

De reverse words tool is in de eerste plaats bedoeld voor SEA-marketeers die online campagnes moeten opzetten in Google Ads. Aangezien potentiële klanten veel verschillende manieren hebben om een bepaalde zoekopdracht te verwoorden, wil je je bereik optimaliseren door zoveel mogelijk verschillende woordvolgordes en spellingen op te geven. Een andere handige tool die we daarvoor hebben, is onze keyword typo generator.

Handige manieren om de reverse words tool te gebruiken

Onze reverse words tool is vooral geschikt voor zeer specifieke long-tail keywords, zoals omschrijvingen van kledingstukken. Stel dat iemand op zoek is naar rood behang met een barok bloemenmotief, dan zou deze persoon dat zo ook kunnen intypen: ‘rood behang barok bloemenmotief’. Wat ook zou kunnen: ‘barok behang bloemenmotief rood’, of ‘rood bloemenmotief barok behang’. Sommige van deze opties voelen mogelijk minder logisch aan, maar dat wil niet zeggen dat mensen ze niet kunnen intypen wanneer ze hun zoekopdracht meerdere keren verfijnen. Dit is waar onze reverse words tool om de hoek komt kijken: al deze woordvolgordes kunnen automatisch gegenereerd worden door te kiezen voor ‘Geef alle mogelijke combinaties!’. Vergeet bij kleding en overige stijlartikelen overigens niet om bijvoeglijk naamwoorden te vervoegen: ‘trenchcoat zwart maat M’ kan namelijk ook worden ingetypt als ‘zwarte trenchcoat maat M’. 

Je SEA uitbesteden aan AdResults?

Een sterke SEA-campagne benut alle opties; dat is ook waarom we onze reverse words tool hebben gecreëerd. Echter, we snappen ook dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en dat je wel wat hulp kunt gebruiken van een SEA-expert. In dat geval ben je bij AdResults aan het juiste adres! Vraag een gratis, vrijblijvende audit bij ons aan.

Wil je ook groeien met jouw e-commerce? Met onze SEA-specialisten ga je voor de beste strategie. Vraag nu een gratis audit aan!

Marcel Wiersma
Teamlead & Senior online maketing consultant
Vraag een gratis audit aan