EnglishVacatures 13

Voer hieronder één of meerdere zoekwoorden in waarvoor je tikfouten wilt genereren:

 

 


Wat kun je met onze keyword typo generator?

Onze keyword typo generator is zo ontwikkeld dat je hiermee eenvoudig gemaakte tikfouten in zoekopdrachten kunt genereren. Voer de zoekwoorden in waarop je in Google (Ads) gevonden wilt worden, en bepaal welke soorten tikfouten jij relevant vindt voor je campagnes. Sla bijvoorbeeld letters over, draai ze om of voeg ze toe. Ook kun je extra spaties genereren, zodat je vrijwel iedere tikfout wel kunt benutten.

Let op: onze keyword typo generator genereert niet het type spelfouten dat mensen zouden maken als ze niet weten hoe een bepaald woord gespeld wordt, maar alleen tikfouten. Met tikfouten bedoelen we de foutjes die ontstaan wanneer je bijvoorbeeld zeer haastig typt en niet goed oplet. Hier kan enig onderscheid in zitten, dus houd hier rekening mee als je ook veelvoorkomende spelfouten in je campagnes wilt opnemen.

Voor wie is onze keyword typo generator bedoeld?

Onze keyword typo generator het meest geschikt voor het optimaliseren van online marketing-/SEA-campagnes. Hoe specifieker de ingetypte zoekopdrachten namelijk overeenkomen met de zoekwoorden waarop jij adverteert, hoe relevanter jouw product door Google gevonden kan worden. Dit gaat dus alleen voor SEA op; voor SEO (organische zoekmachineoptimalisatie) zouden we het opzettelijk gebruik van mogelijke tikfouten afraden.

Een opmerking over de keyword typo generator

SEA is een categorie van online marketing die constant aan verandering onderhevig is. Google neemt gebruikers steeds meer taken én vrijheid uit handen als het aankomt op het opzetten van advertenties, waardoor het kan zijn dat het in de toekomst niet langer nodig/mogelijk zal zijn om zelf tikfouten te genereren voor je SEA-campagnes. Hierdoor kan het nut van onze keyword typo generator in de toekomst gaan afnemen. Gelukkig is dit een volledig gratis tool, dus gebruik hem gerust zoveel en zo als jij wilt.

Je SEA uitbesteden aan AdResults?

Nu verschaffen we je graag met de tools die jij nodig hebt om van jouw online marketing campagnes een succes te maken. Toch kan dit een intimiderende klus zijn, zeker in het continu veranderende zoekmachinelandschap. Ben jij op zoek naar een expert die alles uit jouw SEA kan halen om de winstgevendheid van je campagnes te maximaliseren? In dat geval helpt AdResults je graag! Vraag een vrijblijvende gratis audit bij ons aan om erachter te komen wat wij voor je kunnen betekenen.

Wil je ook groeien met jouw e-commerce? Met onze SEA-specialisten ga je voor de beste strategie. Vraag nu een gratis audit aan!

Marcel Wiersma
Teamlead & Senior online maketing consultant
Vraag een gratis audit aan