EnglishVacatures 13

 

Online text editor

Kopieer en plak de lijst met data entries die je wilt bewerken in onze online text editor hieronder om een opgeschoonde product feed te genereren:

Voor wie is onze online text editor bedoeld?

Onze online text editor is in de eerste plaats bedoeld voor online marketeers en andere data-analisten die met Excel-sheets en tabellen moeten werken, bijvoorbeeld om product feeds op te zetten. Deze tool checkt geen grammatica of spelling, maar is specifiek gemaakt om dergelijke lijsten met data op te schonen en alle entries in de juiste vorm te gieten. 

Wat kun je met onze online text editor?

Onze online text editor heeft een aantal functionaliteiten, die allemaal gericht zijn op het correct invoeren van tekstuele data. Heb je bijvoorbeeld een Excel-sheet met daarin enkele lege regels, dan kun je die lege regels met onze tool wissen. Ook kun je op deze manier eenvoudig het hoofdlettergebruik in je data aanpassen. Vervang hoofdletters door kleine letters of juist andersom, geef het eerste woord van elke entry een hoofdletter of kies juist voor title caps (waarbij íeder woord met een hoofdletter begint). Zo kun je er met onze online text editor voor zorgen dat zelfs de uitgebreidste product feeds consistent zijn geformatteerd én dat je niet per ongeluk met lege entries werkt, die je telling zouden kunnen verstoren of die incorrect geüpload zouden kunnen worden.

Je online marketing campagnes uitbesteden aan AdResults?

Werken met grote hoeveelheden data kan een overweldigende taak zijn, zeker als het bijvoorbeeld van essentieel belang is dat je product feeds correct worden geüpload. Dit kun je volledig zelf doen, en wij verschaffen je dan ook graag met de tools die je daarvoor nodig hebt (zoals onze online text editor). Echter, wij snappen het ook als je deze klussen liever uit handen geeft! Wil jij weten wat AdResults kan betekenen voor jouw online marketing-/SEA-campagnes? Vraag dan een gratis, vrijblijvende audit bij ons aan.

Kies voor product feed management en optimalisatie bij AdResults en haal het maximale uit elk advertentieplatform. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Martje Logemann
Teamlead & Senior online marketing consultant
Neem contact op