EnglishWerken bij AdResults

Begin jouw carrière als trainee social advertising.

Ben jij pas afgestudeerd of wil jij een carrièreswitch maken? Word jij enthousiast van social media en wil jij alles leren over het adverteren op Facebook, Instagram, Pinterest en-of TikTok? Dit is jouw kans! Op 1 mei 2023 starten we weer met een traineeship social advertising. In enkele maanden leer jij alles over social media advertising. Je duikt in korte tijd diep in de wereld van social media marketing, zodat jij na je traineeship aan de slag kunt gaan als social consultant.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

Hoe het traineeship  voor social advertising eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met andere trainees. Dagelijks krijg je begeleiding van een ervaren social media consultant om de basisprincipes van social advertising te begrijpen. Naast deze begeleiding krijg je ook een eigen buddy voor het eerste jaar. Je buddy is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen klanten en jij zult ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor deze klanten gedurende deze periode.

Na je traineeship:

Na je traineeship ben je social consultant. Je gaat zelfstandig campagnes creëren en uitvoeren voor je klanten op social media. Een aantal taken van een social consultant zijn:

  • Het opzetten, monitoren en bijsturen van Facebook, Instagram, Pinterest en TikTok campagnes
  • Communicatie met de klant over de voortgang, resultaten en actiepunten
  • Het meedenken met de klant over de mogelijkheden tot groei 
  • Het ontwikkelen van je eigen kennis en het delen van kennis met je collega’s.

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Great Place to Work

AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn!

 

Wat jij meeneemt als trainee Social:

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Interesse in en passie voor Social media

✓   40 uur per week beschikbaarheid tijdens traineeship (na het traineeship is werken vanaf 32 uur per week mogelijk)

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden Wij zijn officieel Great Place to Work
Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau Salaris tussen de €2.300 tot €2.800, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week
Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar
Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie Vergoeding voor reiskosten
Werken vanuit het buitenland Pensioenregeling

 

 

 

Ben jij de trainee die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor social media advertising spreken door je motivatiebrief en CV naar ons te sturen via [email protected] Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Benita Walda te benaderen via 050 700 1588

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Het Traineeship van AdResults is professioneel, actueel en een goed doordacht programma. Daarnaast is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat ik erg fijn vind. Je werkt met enthousiaste collega’s, die graag van elkaar blijven leren om het kennisniveau hoog te houden.

Tim Oorsprong
Online marketing consultant
Solliciteer nu bij AdResults.