EnglishWerken bij AdResults

Kom werken als Teamlead SEO bij AdResults!

Kent SEO voor jou geen geheimen en ben je op zoek naar nog meer uitdaging? Kom dan werken als Teamlead SEO bij AdResults. Als Teamlead stuur jij je eigen team aan. Dit team bestaat momenteel uit een Head of SEO, SEO Consultants en Content Specialisten. Je ondersteunt en coacht je teamleden bij het beheren van de klantaccounts, denkt mee en bewaakt de kwaliteit van de accounts. Je stimuleert persoonlijke ontwikkeling en biedt waar nodig een luisterend oor. Tevens zorg je voor een goede personele bezetting en verdeling van de werkzaamheden. Naast dit takenpakket beheer je ook nog je eigen klanten in de rol van Senior SEO Consultant.

Welkom bij AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces.

AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. We zijn eerlijk en oprecht: we zeggen wat we doen & doen wat we zeggen. Kennis en kwaliteit zijn voor ons belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Onze informele sfeer en platte organisatie zorgt ervoor dat iedereen kan meedenken in mogelijkheden en kansen voor AdResults, onze klanten en voor jezelf. We zijn nuchter, houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid.

AdResults heeft de afgelopen 10 jaar een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd. We geven jou de kans om de prestaties van e-commerce brands en webshops te verbeteren, de tips en tricks van online campagnes en je persoonlijke ontwikkeling te versterken. Nu al enthousiast? Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct! 

Aansturing online marketing

Wat ga je doen als Teamlead SEO

 • Je stuurt meerdere teamleden aan, hierbij bewaak je de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden en speelt een actieve rol in de begeleiding en coaching
 • Je zorgt voor de juiste kwantitatieve en kwalitatieve bezetting binnen het team en signaleert trainingsbehoeften 
 • Je voert jaar-, voortgangs- en ontwikkelgesprekken met teamleden en bespreekt loopbaanperspectieven
 • Je bewaakt de bedrijfscultuur, normen en waarden maar ook de kwaliteit van de dienstverlening van AdResults
 • Je signaleert cross- en upsell mogelijkheden en zet deze door naar Sales
 • Communicatie met eigen klanten en de klanten van je teamleden
 • Het beheren van eigen klantaccounts

Goed om te weten:
AdResults werkt met veel SEO tools zoals SEMRush, Screaming Frog en Ahrefs. Voor veel werkzaamheden en data analyses gebruik je ook de in-house ontwikkelde online marketing tools van AdResults. Je bent met name bezig met technische optimalisaties en diepgaande analyses. Uitvoerende taken zoals linkbuilding besteden wij uit aan verschillende partners. AdResults heeft een adviserende rol binnen SEO met focus op techniek én een adviserende en uitvoerende rol voor content

 

Waarom werken bij AdResults?

Wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak door middel van inhouse trainingen en denken graag mee in doorgroei mogelijkheden. We bieden een flexibele werkomgeving, een gezellig team waar je je al snel in thuis zal voelen en vele activiteiten, teamuitjes en etentjes. Van de vrijdagmiddagborrel op kantoor tot skiën in het buitenland.

 

Wat neem je mee:

 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring als SEO Consultant en/ of minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring
 • 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Je bent proactief, communicatief, werkt graag samen en ontwikkelt graag je eigen kennis en die van anderen

Wat geven we jou:

 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en ruimte om binnen de organisatie door te groeien
 • Een leuk team van collega’s waar het kennisniveau hoog ligt
 • Alle (thuis)werkfaciliteiten zodat je Arbo-proof aan de slag kan
 • Gezellige activiteiten, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in flexibel werken
 • Een marktconform salaris én een baangarantie bij goed functioneren
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, goede pensioenregeling (leuk voor later!), reiskostenvergoeding en verlofdagen

Klinkt dit als jouw ultieme carrièrestap? Laat het ons weten! Stuur  je motivatie en CV naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen of informatie neem contact op met Benita Walda, via 050 700 1588 of benader ons gerust via social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.