EnglishWerken bij AdResults

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw online marketing carrière?

AdResults is op zoek naar een enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde collega die de online marketing resultaten voor toonaangevende e-commerce klanten zoals Pig&Hen, Dr.Hauschka en Mizuno naar een next level brengt. Ontwikkel nieuwe strategieën voor zowel jezelf als onze klanten.

Welkom bij AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces.

AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. We zijn eerlijk en oprecht: we zeggen wat we doen & doen wat we zeggen. Kennis en kwaliteit zijn voor ons belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Onze informele sfeer en platte organisatie zorgt ervoor dat iedereen kan meedenken in mogelijkheden en kansen voor AdResults, onze klanten, maar ook voor elkaar. We zijn nuchter, houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid.

AdResults heeft de afgelopen 10 jaar een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd. Als senior online marketing consultant geven we jou de kans om de prestaties van e-commerce brands en webshops te verbeteren, onze diensten verder te specialiseren en je persoonlijke ontwikkeling te versterken. Nu al enthousiast? Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct!

site speed
zoek advertenties resulltaten

Werkzaamheden van een senior online marketing consultant:

 •  Campagnes ontwikkelen en beheren van je eigen klantportfolio met verschillende strategieën
 • Aansturing en optimalisatie van campagnes in Google Ads, Bing Ads en Socials
 • Verantwoordelijk voor online doelstellingen van de klant op het gebied van SEA, SEO, Social, Marketplaces en Analytics
 • Nieuwe kansen ontdekken door data analyse, A/B testen en experimenteren in de nieuwste beta’s
 • Periodieke meetings met klanten en bespreken van resultaten en de te ondernemen acties
 • Wekelijkse teammeetings voor bevindingen, oplossingen en laatste ontwikkelingen


Waarom werken bij AdResults?

Naast de reguliere werkzaamheden bieden wij jou als senior online marketing consultant de kans om je verder te ontwikkelen. Mogelijkheden om je te focussen op een specialisme en deze verder uit te breiden, het begeleiden en coachen van trainees, het ontwikkelen van nieuwe tools, de sales director ondersteunen met inhoudelijke pitches of bijvoorbeeld nieuwe strategieën te ontwikkelen.  We kijken naar je ervaring, persoonlijke ontwikkeling en denken graag mee in mogelijkheden. We bieden een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht.

AdResults bestaat uit een gezellig team waar je je al snel in thuis zal voelen. We zijn open, transparant en houden ons kennisniveau graag hoog. Daarnaast zijn we ook in voor vele activiteiten, teamuitjes en etentjes. Van de vrijdagmiddagborrel op kantoor tot skiën in Winterberg.

Great Place to Work

In juli 2022 is AdResults officieel benoemd tot Great Place to Work! Dit betekent dat we met elkaar een werkomgeving hebben weten te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen, en dat we dit ook continu blijven doen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! Onze kennis en kwaliteit zitten niet alleen in onze dienstverlening, maar komen ook echt van binnenuit.

Wat vragen we van jou:

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in online marketing
 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Kennis van Google Ads, Google Analytics, HTML en Microsoft Excel.
 • Interesse in data-analyse (aansturen campagnes op basis van data).
 • Je bent enthousiast, proactief, analytisch en communicatief
 • Je werkt klantgericht, resultaatgericht en denkt in oplossingen

Wat heeft AdResults jou te bieden?

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied en voor jouw klanten het verschil te maken.
 • De vrijheid in flexibel werken, zowel je werktijden als werkplek
 • Een leuk en jong team van collega’s waar het kennisniveau hoog ligt
 • Gezellige bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels
 • Een mooi centraal gelegen kantoorpand naast het Sterrebos
 • Mogelijkheden om in het buitenland te werken
 • Eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden
 • Alle nodige thuiswerkfaciliteiten, zoals laptop en telefoon van de zaak
 • Marktconform salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring én een baangarantie bij goed functioneren
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en verlofdagen

Klinkt dit als jouw nieuwe carriérestap?

 Laat het ons weten! Stuur je motivatie en CV naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst kennismaken? De koffie staat altijd klaar en neem voor extra informatie contact op met Benita Walda, via 050 700 1588 of benader ons gerust via social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In de 10 jaar dat AdResults bestaat is één factor constant gebleven: een markt die continu verandert. Onze focus op waar we goed in zijn met als doelgroep e-commerce retailers en brands en hierin de beste te blijven, maakt ons succesvol. Wij werken met kennisteams die verantwoordelijk zijn per dienst. Zij nemen uitgebreid de tijd om nieuwe features te onderzoeken en het effect van tools te meten. Het volgen van marktontwikkelingen, feedback van klanten en ook meedenken met klanten vinden wij belangrijk. Onze kritische blik zorgt voor de juiste beslissingen. Door te testen weten wij waar Abraham de mosterd haalt en hoe wij het maximale uit jouw campagnes kunnen halen. Met onze focus op SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces en daarmee uitgebreid te testen en te pionieren, blijven wij de beste in ons vakgebied voor e-commerce retailers en brands.