EnglishWerken bij AdResults

Zet je vervolgstap in online marketing!

Heb jij ervaring in online marketing OF genoeg affiniteit en wil je een carrière switch te maken? Dan zoeken wij jou! AdResults is op zoek naar nóg meer enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde collega’s. We leren je alle geheimen om de online marketing resultaten voor toonaangevende e-commerce klanten zoals Zonnebrillen.com, Mizuno en Datona naar een next level te brengen.

 

Welkom bij AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, Social advertising en Marketplaces.

AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. We zijn eerlijk en oprecht: we zeggen wat we doen & doen wat we zeggen. Kennis en kwaliteit zijn voor ons belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Onze informele sfeer en platte organisatie zorgt ervoor dat iedereen kan meedenken in mogelijkheden en kansen voor AdResults, onze klanten en voor jezelf. We zijn nuchter, houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid.

AdResults heeft de afgelopen 10 jaar een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd. We geven jou de kans om de prestaties van e-commerce brands en webshops te verbeteren, de tips en tricks van online campagnes en je persoonlijke ontwikkeling te versterken. Nu al enthousiast? Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct! 

marketing consultant
online marketing groningen

Wat ga je doen als Online Marketing Consultant

 • Je zet zelfstandig campagnes op voor Google Ads, Google shopping en social media, beheert deze en stuurt bij waar nodig om groei te realiseren binnen de doelstelling van de klant
 • Je zorgt voor continue communicatie met je eigen klanten over de resultaten en actiepunten.
 • Je creëert meerwaarde voor klanten door mee te denken over de mogelijkheden tot groei binnen alle campagnes door het opstellen van analyses en adviezen
 • Ontwikkelt je eigen kennis en deelt deze met collega’s.

 

Lees hier hoe jouw dag als online marketing consultant eruit kan zien!

 

Waarom werken bij AdResults?

Wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak door middel van inhouse trainingen en denken graag mee in doorgroei mogelijkheden. We bieden een flexibele werkomgeving, een gezellig team waar je je al snel in thuis zal voelen en vele activiteiten, teamuitjes en etentjes. Van de vrijdagmiddagborrel op kantoor tot skiën in het buitenland.

Great Place to Work

In juli 2022 is AdResults officieel benoemd tot Great Place to Work! Dit betekent dat we met elkaar een werkomgeving hebben weten te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen, en dat we dit ook continu blijven doen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! Onze kennis en kwaliteit zitten niet alleen in onze dienstverlening, maar komen ook echt van binnenuit.

Wat neem je mee:

 • Ervaring met klantcontact en/ of genoeg affiniteit met online marketing
 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Interesse in data-analyse (je stuurt campagnes aan op basis van data).
 • Je bent enthousiast, leergierig, analytisch en communicatief
 • Je werkt klantgericht, resultaatgericht en denkt in oplossingen

Wat geven we jou:

 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als (senior) online marketing consultant
 • Een leuk team van collega’s waar het kennisniveau hoog ligt
 • Alle (thuis)werkfaciliteiten zodat je arbo- en coronaproof aan de slag kan
 • Gezellige activiteiten, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in flexibel werken
 • Mogelijkheden om in het buitenland te werken
 • Een marktconform salaris én een baangarantie bij goed functioneren
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, goede pensioenregeling (leuk voor later!), reiskostenvergoeding en verlofdagen

Klinkt dit als jouw ultieme carrièrestap? Laat het ons weten! Stuur  je motivatie en CV naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen of informatie neem contact op met Benita Walda, via 050 700 1588 of benader ons gerust via social media.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij AdResults krijg je snel de verantwoordelijkheid voor zowel kleine als grote (internationale) klanten. Naast dat je je bezighoudt met het inhoudelijke werk, ben je het directe aanspreekpunt voor je eigen klanten en voelt het alsof je je eigen bedrijf runt binnen het overkoepelende AdResults. Wanneer je ergens tegenaan loopt, is er gelukkig altijd een collega bereid om met je mee te kijken.

Rutger van den Brink
Online Marketing Consultant
Neem nu contact op!