EnglishWerken bij AdResults

Zet de volgende grote stap in je carrière: word Marketplaces-consultant!

Heb jij affiniteit met Marketplaces zoals Amazon en Bol.com en ben je op zoek naar groei in je carrière? Solliciteer dan als Marketplaces consultant bij AdResults. Als Marketplaces Consultant bij AdResults houd jij je bezig met het opzetten, monitoren en optimaliseren van verschillende marktplaatsen, zoals Bol.com en Amazon.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

google shopping adverteren
Aansturing amazon

Jouw taken en verantwoordelijkheden als Marketplaces-consultant

  • Het opzetten, monitoren en bijsturen van marketplaces accounts (zoals Amazon, Bol.com en Zalando) en advertising campagnes
  • Het adviseren en ondersteunen van klanten bij technische vraagstukken en het verbeteren van hun marktpositie op de verschillende marketplaces.
  • Het strategisch meedenken met de klant over de mogelijkheden tot groei door het opstellen van adviezen en analyses met betrekking tot Marketplaces
  •  Het ontwikkelen van je eigen kennis en het delen van kennis met collega’s

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Great Place to Work

AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! 

Wat jij meeneemt als Marketplaces-consultant:

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Minimaal één jaar ervaring met het adverteren op Marketplaces

✓   32 tot 40 uur beschikbaarheid

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

✓   Een leergierige, analytische en resultaatgerichte persoonlijkheid

✓   Een enthousiaste, proactieve houding richting zowel klanten als collega’s

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden Wij zijn officieel Great Place to Work
Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau Salaris tussen de €2.550 en €3.300, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week
Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar
Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie Vergoeding voor reiskosten
Werken vanuit het buitenland Pensioenregeling

 

 

 

Ben jij de Marketplaces consultant die wij zoeken? Laat dan jouw passie voor Marketplaces  spreken door je motivatiebrief en CV naar ons te sturen via [email protected] Wij zijn enthousiast om snel met je in contact te komen en te ontdekken of jij de perfecte aanvulling bent op ons team.

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om Benita Walda te benaderen via 050 700 1588

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De werksfeer bij AdResults ervaar ik ook als enorm positief. Wanneer je er zelf even niet uitkomt is er altijd wel een collega die je wil helpen en je wordt ook regelmatig voorzien van feedback.

Cor Boersma
Head of SEA & Senior Online Marketing Consultant
Neem contact op