Referenties

Azalp

Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Met niet aflatende energie worden er voortdurend verbeteringen aangedragen en aangebracht. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.

Azalp.nl

Peter-Jan Broeders - Directeur Azalp Voordeelshops | over Search Advertising & Website optimalisatie

De Wit Schijndel

De samenwerking met Adresults kan omschreven worden als informeel, direct, transparant, resultaat verhogend en verhelderend.

Daarnaast kunnen zij, zonder direct in vakjargon te spreken, in begrijpelijke taal uitleggen hoe, wie, wat, waar en waarom. Dit is voor ons erg prettig aangezien er binnen onze organisatie ook veel mensen werkzaam zijn met weinig online kennis en/of ervaring.

Voor De Wit Schijndel is AdResults de ideale partner om nog verder door te groeien! Zowel qua omzet/afzet als online kennis.

DeWitSchijndel.nl

Rudolf van Rooij - Marketing Manager - De Wit Schijndel

Foto Konijnenberg

Als retailer met een breed assortiment van meer dan 10.000 producten op het gebied van foto- en videoapparatuur is het van groot belang dat potentiële klanten juist onze producten weten te vinden tussen alle andere aanbieders.

Heb dan ook niet langer de illusie door te denken dat je alles zelf kan doen. Zelf kan je veel instellen en inrichten binnen Google Adwords, maar de specialisten van AdResults kunnen dat toch echt veel beter! Dankzij AdResults halen we veel meer omzet binnen via Google Adwords dan we ooit hebben gedaan.

De mensen van AdResults zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA en verstaan stuk voor stuk hun vakgebied.

Mede dankzij de goede inspanningen van AdResults zijn wij online tot op de dag vandaag nog steeds aan het groeien. AdResults is een partner die met je meedenkt en ook durft te zeggen als zij het ergens niet mee eens zijn.

Fotokonijnenberg.nl

EricJan Hofman - Manager E-commerce & Marketing Foto Konijnenberg / Photospecialist

DeOnlineDrogist

De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. Wij krijgen ondersteuning op gebied van SEA en SEO. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant. AdResults heeft ons geholpen te dealen met complexe beleidsissues inzake het Google Adwords Beleid en is gekomen met custom build oplossingen om deze beleidsissues voor De Online Drogist aan te pakken. Naast deze SEA ondersteuning is AdResults gekomen met een compleet advies voor aanpassingen aan de structuur van onze website. Mede door de samenwerking met AdResults is de omzet van De Online Drogist sterk gegroeid in de afgelopen periode. Het contact met de consultants van AdResults is zeer plezierig en er is altijd tijd om te praten over andere ontwikkelingen in E-commerce, naast SEA of SEO. Wij raden de diensten van AdResults ten zeerste aan.

DeOnlineDrogist.nl

Jordi Esser - Online Marketing De Online Drogist | over Google Adwords en SEO

VisdealShop

Ik heb in het verleden al met meerdere clubs samengewerkt en daar werd altijd van alles beloofd, maar was ik meer bezig om zaken telefonisch en per e-mail toe te lichten dan dat er daadwerkelijk wat gebeurde. Nu samenwerken met AdResults is echt een verademing. Als ik een vraag heb, krijg ik direct antwoord. AdResults wil samen met ons de wedstrijd winnen en dat maakt het zo leuk en efficiënt. Zij snappen dat succes een optelsom is van alle zaken goed regelen, of het nu grote of kleine dingen zijn. Samen met AdResults gaan we de markt veroveren!

VisDealshop

Willem Bontrup - Owner VisdealShop

Volero

Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten.

Wij werken nu al behoorlijk wat jaren in de wereld van de e-commerce en wij hebben nog vaak het gevoel dat niet alle marketing partijen voldoende kennis in huis hebben. Daarbij wordt er altijd veel beloofd en weinig nagekomen.

Dit is bij AdResults niet het geval. Zij denken proactief met je mee en zijn al bezig om een probleem op te lossen voordat je het zelf hebt geconstateerd. Het is een professionele partij die altijd bereikbaar is en waarbij de consultants streven naar het beste resultaat.

Samengevat een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.

Volero.nl

Erwin Boers - Mede-Eigenaar Volero

Coccinelle

AdResults opereert op het allerhoogste niveau.

Coccinelle Fashion Stores maakt al jaren gebruik van de diensten van online marketing bureau’s, maar Adresults opereert t.o.v. de andere bureaus op een geheel ander niveau. Je wordt niet gezien als een account waar een consultant op wordt gezet, maar het hele bedrijf denkt met je mee.

Om een goede online marketing strategie te kunnen bepalen is het belangrijk dat men het bedrijf goed kent. En dat is precies wat Adresults heel goed begrijpt. Ze vragen verder en proberen echt je business te begrijpen. Ze werken met de leading compagnies binnen ieder segment en verdiepen zich volledig in deze bedrijven en hun specifieke markt.

Er heerst geen uurtje factuurtje cultuur, maar ze zijn oprecht keihard aan het werk om de beste resultaten neer te zetten.

Wij zijn nu een aantal maanden bezig en we kijken erg uit naar het nieuwe jaar omdat we ervan overtuigd zijn dat we hele mooie resultaten gaan behalen!

Coccinelle Fashion Stores

Coccinelle.nl

Marc Bakker - Directeur Coccinelle Fashion Stores B.V. | over Search Advertising en website optimalisatie

Furnea

Wij hebben met verschillende online marketing bureaus samengewerkt waarbij we vaak zelf met initiatieven moesten komen voor onze lopende campagnes. Onze campagnes waren niet rendabel, omdat er geen voldoende tijd in werd gestoken en bovendien was er geen persoonlijke aandacht. We hadden weinig vertrouwen in een andere bureau maar toch hebben we het een laatste kans gegeven. En gelukkig maar! Wij zijn heel blij met AdResults omdat ze je als klant begrijpen en daadwerkelijk weten waar ze mee bezig zijn.

Het is heel fijn om met AdResults samen te werken omdat ze zich niet alleen bezighouden met het optimaliseren van je campagne, maar ze houden ook regelmatig je site/concurrenten in de gaten en geven je waardevolle tips. Eigenlijk zijn het net echte vrienden, je kunt altijd meer inzet verwachten en je wordt voortdurend in de gaten gehouden en dat is gewoon heel fijn.

Furnea.nl

Mustafa Aslan - Directeur

Body & Fit

Zoekmachine Marketing (SEO) is bij Bodyenfitshop.nl van essentieel belang. Dit start bij een goede opbouw van de webshop, een vaste structuur en een hecht team. Echter veranderen de regels van onder andere Google constant en heb je dus een partner nodig die je kan adviseren en ondersteunen, zodat de positie van je content in de zoekmachines niet negatief beïnvloed wordt!

AdResults heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn, die vecht voor het beste resultaat. Ze zijn niet bang eerlijk te zijn richting de klant en daardoor ervaart de klant het best mogelijke resultaat. Naast eerlijk zijn ligt het kennisniveau erg hoog! Ze adviseren ons niet alleen op het gebied van Zoekmachine Marketing, maar ook met betrekking tot Content Marketing, Affiliate Marketing en het geven van tips op gebied van Usability.

Bodyenfitshop.nl

Dylan van der Heij - E-Commerce Manager

Travelbags

AdResults, dit hadden wij veel eerder moeten doen!
Vorig jaar hebben wij de overstap gemaakt naar AdResults. Dit na jaren lange samenwerking met een ander online marketing bureau. Inmiddels zijn we bijna een jaar klant bij AdResults en nu kan ik zeggen dat wij deze overstap veel eerder hadden moeten maken. De resultaten die AdResults voor ons weet te behalen zijn echt verbluffend.

In de samenwerking ervaren wij AdResults als een partner die op alle gebieden met ons meedenkt, ons adviseert en kennis met ons deelt. De medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Het kennis niveau is hoog, ze zijn professioneel, betrokken en kritisch. Sinds AdResults verantwoordelijk is voor onze campagnes hebben wij een groei doorgemaakt in zowel bezoekers als conversies. De afspraken die wij hebben gemaakt worden nagekomen en de resultaten zijn beter dan wij vooraf hadden kunnen bedenken. Waar andere bureaus stoppen gaat AdResults verder, de consultants voelen zich verantwoordelijk, dit merk je in het frequente contact, de ideeën die ze aandragen en de snelheid waarmee zaken word opgepakt.

Kortom : een betrouwbare partner, die het beste uit alle marketing kanalen willen halen.

Travelbags.nl

Gerjan Horstra - Directeur Travelbags

Noppies

Als eindverantwoordelijke voor de E-Commerce ben je voortdurend opzoek naar de beste resultaten en oplossingen voor een groeiende online business. Voor sommige specialismen kies je er voor om talent in huis te halen, voor andere juist een partnership te zoeken met gespecialiseerde bureaus.

Op gebied van SEA en SEO hebben wij gekozen voor AdResults. Wij zien AdResults als een verlengstuk van onze afdeling. Altijd bereikbaar, professioneel en adviserend. Wat mij vooral aanspreekt is de wijze waarop AdResults voortdurend strategisch meedenkt op de verschillende vraagstukken die zich voordoen.

Ik kan niets anders zeggen erg blij te zijn met de samenwerking tussen Noppies en AdResults.

Noppies.com

Jorian Keij - Head of E-Commerce Noppies | over Search advertising & Website optimalisatie (SEO)

Diamondsbyme

Top werk van Adresults!

Wij zijn recent overgegaan naar een geheel nieuwe webshop welke we zonder AdResults nooit zo goed hadden neer kunnen zetten.

Na met vele online marketeers al samengewerkt te hebben heb ik eindelijk een goede gevonden.

Duidelijk en snel advies, ze staan direct voor je klaar.

Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen.

Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!

Diamondsbyme.nl

Remco Broekhuis - Owner Broekhuis Juweliers and Diamondsbyme | over Website optimalisatie & Search Advertising

Agradi

Laat het maar over aan de specialisten van AdResults!

Om over te stappen naar een nieuw bureau doe je niet zomaar, zeker niet als je twee maal achter elkaar gekozen bent tot beste XL webshop tijdens de Thuiswinkel Awards.

Een goede keuze, ik heb hier geen moment spijt van gehad.

De resultaten zijn flink verbeterd, we worden beter gevonden op het web, onze Adwords en affiliate campagnes zijn veel effectiever en onze social media activiteiten behoren door het advies en inzet van AdResults tot onze core marketing strategieën.

Daarbij hebben zij niet alleen verstand van zaken van de technische mogelijkheden maar kijken ze verder waarbij we gezamenlijk zeer effectieve marketing- en salescampagnes uitrollen.

Nee, het enige waarvan ik spijt heb is dat ik eerder met AdResults in zee had moeten gaan.

Agradi.nl

Oskar van Straaten - Oprichter en Directeur Agradi bv | over Online Marketing