EnglishWerken bij AdResults

Volero

Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten.

Wij werken nu al behoorlijk wat jaren in de wereld van de e-commerce en wij hebben nog vaak het gevoel dat niet alle marketing partijen voldoende kennis in huis hebben. Daarbij wordt er altijd veel beloofd en weinig nagekomen.

Dit is bij AdResults niet het geval. Zij denken proactief met je mee en zijn al bezig om een probleem op te lossen voordat je het zelf hebt geconstateerd. Het is een professionele partij die altijd bereikbaar is en waarbij de consultants streven naar het beste resultaat.

Samengevat een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.

Bij AdResults weet je zeker dat je te maken hebt met specialisten die er dicht op zitten. Een zeer professionele en betrouwbare partner die veel kennis heeft op het gebied van SEA, SEO en Social Media Marketing.

Erwin Boers
Mede-Eigenaar Volero
Bekijk deze case
"> ">

Travelbags

AdResults, dit hadden wij veel eerder moeten doen!
Een aantal jaar geleden hebben wij de overstap gemaakt naar AdResults. Dit na jaren lange samenwerking met een ander online marketing bureau. Ik kan zeggen dat wij deze overstap veel eerder hadden moeten maken. De resultaten die AdResults voor ons weet te behalen zijn echt verbluffend.

In de samenwerking ervaren wij AdResults als een partner die op alle gebieden met ons meedenkt, ons adviseert en kennis met ons deelt. De medewerkers weten waar ze mee bezig zijn. Het kennis niveau is hoog, ze zijn professioneel, betrokken en kritisch. Sinds AdResults verantwoordelijk is voor onze campagnes hebben wij een groei doorgemaakt in zowel bezoekers als conversies. De afspraken die wij hebben gemaakt worden nagekomen en de resultaten zijn beter dan wij vooraf hadden kunnen bedenken. Waar andere bureaus stoppen gaat AdResults verder, de consultants voelen zich verantwoordelijk, dit merk je in het frequente contact, de ideeën die ze aandragen en de snelheid waarmee zaken word opgepakt.

Kortom: een betrouwbare partner, die het beste uit alle marketing kanalen willen halen.

AdResults, dit hadden wij veel eerder moeten doen! Een aantal jaar geleden hebben wij de overstap gemaakt naar AdResults. De resultaten die AdResults voor ons weet te behalen zijn echt verbluffend.

Gerjan Horstra
Directeur Travelbags
Bekijk deze case
"> ">

Diamondsbyme

Top werk van AdResults!

Wij zijn recent overgegaan naar een geheel nieuwe webshop welke we zonder AdResults nooit zo goed hadden neer kunnen zetten. Na al met vele online marketeers samengewerkt te hebben heb ik eindelijk een goede gevonden. Duidelijk en snel advies, ze staan direct voor je klaar. Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!

Ze stoppen niet bij een standaard advies maar denken met je mee om er meer uit te halen. Ik wou dat ik ze eerder was tegengekomen!

Remco Broekhuis
Owner
Bekijk deze case
"> ">

DeOnlineDrogist

De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. Wij krijgen ondersteuning op gebied van SEA en SEO. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant. AdResults heeft ons geholpen te dealen met complexe beleidsissues inzake het Google Adwords Beleid en is gekomen met custom build oplossingen om deze beleidsissues voor De Online Drogist aan te pakken. Naast deze SEA ondersteuning is AdResults gekomen met een compleet advies voor aanpassingen aan de structuur van onze website. Mede door de samenwerking met AdResults is de omzet van De Online Drogist sterk gegroeid in de afgelopen periode. Het contact met de consultants van AdResults is zeer plezierig en er is altijd tijd om te praten over andere ontwikkelingen in E-commerce, naast SEA of SEO. Wij raden de diensten van AdResults ten zeerste aan.

De samenwerking met AdResults ervaren wij als zeer prettig. De lijnen zijn kort, de response op email is snel, informatie is to the point, deskundig en relevant.

Jordi Esser
Online Marketeer
Bekijk deze case
"> ">

Azalp

Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Met niet aflatende energie worden er voortdurend verbeteringen aangedragen en aangebracht. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.

Dankzij AdResults verleggen we voortdurend onze grenzen. Het is een geruststellend idee dat je bij het beste bureau van Nederland zit.

Peter-Jan Broeders
Directeur Azalp Voordeelshops
Bekijk deze case
"> ">

Agradi

Laat het maar over aan de specialisten van AdResults!

Om over te stappen naar een nieuw bureau doe je niet zomaar, zeker niet als je twee maal achter elkaar gekozen bent tot beste XL webshop tijdens de Thuiswinkel Awards. Een goede keuze, ik heb hier geen moment spijt van gehad.

De resultaten zijn flink verbeterd, we worden beter gevonden op het web, onze Adwords en affiliate campagnes zijn veel effectiever en onze social media activiteiten behoren door het advies en inzet van AdResults tot onze core marketing strategieën. Daarbij hebben zij niet alleen verstand van zaken van de technische mogelijkheden maar kijken ze verder waarbij we gezamenlijk zeer effectieve marketing- en salescampagnes uitrollen.

Nee, het enige waarvan ik spijt heb is dat ik eerder met AdResults in zee had moeten gaan.

Laat het maar over aan de specialisten van AdResults! Een goede keuze, ik heb hier geen moment spijt van gehad.

Oskar van Straaten
Oprichter en Directeur Agradi bv
Bekijk deze case
"> ">