Home > Over ons > Werkwijze

Werkwijze

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Eerlijk en oprecht, enthousiast en betrokken, zo kun je onze aanpak het beste omschrijven. Om de beste dienstverlening op het gebied van online marketing te kunnen bieden, weten wij wat onze klanten belangrijk vinden.

Tegelijkertijd zullen we onze dienstverlening altijd afstemmen op uw wensen. Onze slogan is dan ook niet voor niets “We mind your business, We mind your AdResults”. Een samenwerking met AdResults kenmerkt zich door betrokkenheid en het delen van kennis: echt samenwerken en verweven zijn met de business van onze klanten.

Een nauwe samenwerking en een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Om online marketing op een juiste manier te kunnen inzetten spelen kennis over de producten en diensten, eventuele retour-percentages, marges op productgroepen en andere factoren een grote rol. Door een continue optimalisatie kunnen we online marketing steeds efficiënter inzetten. Online marketing optimaliseren, kennisdeling, het implementeren van nieuwe mogelijkheden en veelvuldig contact met de klant spelen daarbij een sleutelrol. Kwaliteit is hierbij het kernwoord. Bekijk ook de testimonials van AdResults en lees de beoordelingen van klanten.

Dienstverlening AdResults

De dienstverlening van AdResults is gericht op online marketing-consultancy (advies) en campagne management. AdResults is geen webbouwer of design-bureau. Het advies van AdResults is gericht op het verbeteren van de websites (website optimalisatie) van klanten en het behalen van meer rendement uit advertentie campagnes (search advertising). Aansturing door middel van webanalytics is daarbij van groot belang (Google Analytics). Als wij alle kanalen voor je hebben geoptimaliseerd, kunnen we de online marketing-inspanningen verder voor je uitbreiden, bijvoorbeeld door het inzetten van affiliate marketing.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze diensten en zie wat wij voor jou kunnen doen.
Robert Slijm
Eigenaar