Traineeship online marketing

Pagina's

Traineeship online marketing

AdResults is op zoek naar trainees!

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100) en leukste online marketing bureau van Nederland en één van de beste online marketeers in Nederland worden? Meld je dan nu aan voor het Traineeship online marketing bij AdResults. AdResults is voor het Traineeship online marketing op zoek naar ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde starters/studenten die recent een HBO of WO opleiding hebben afgerond.

AdResults start binnenkort weer met een Traineeship online marketing voor ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde starters/studenten die recent een HBO of WO opleiding hebben afgerond.

Het Traineeship duurt minimaal zes maanden, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van search advertising (SEA), website optimalisatie (SEO), social media marketing (Facebook, Instagram en Twitter), Google Analytics, feed management, affiliate marketing en display advertising.
Na het afronden van het Traineeship zal je opgeleid zijn tot een volwaardig online marketeer en kun jij, afhankelijk van jouw inzet en kwaliteiten, verantwoordelijk worden voor het campagnemanagement van klanten van AdResults!

Hoe ziet het Traineeship voor online marketeer eruit?

De eerste maand van het Traineeship zit jij elke dag samen met een senior online marketeer (met minimaal 8 jaar werkervaring) om te beginnen met de basisbeginselen van Google AdWords. Na het behalen van jouw AdWords certificering zul jij ook getraind worden in andere online marketing kanalen. Na deze intensieve eerste maand gaan wij jou koppelen aan een senior online marketing consultant bij AdResults, zodat jij mee kan werken aan zijn/haar klanten.

Een groot gedeelte van de klanten van AdResults behoort, op basis van omzet, tot de 100 grootste webwinkels in Nederland (bron: Twinkle 100). Klanten van AdResults zijn o.a. Body & Fit, Azalp, Travelbags, Agradi, De Online Drogist, Formido, Pets Place, Halfords, Noppies, etc.

Benieuwd hoe klanten van AdResults de dienstverlening ervaren? Bekijk onze referenties.

Doordat jij gebruik kan maken van de in-house ontwikkelde online marketing tools en de expertise en jarenlange ervaring van andere gedreven online marketing consultants bij AdResults, kan jij na het afronden van het Traineeship online marketing ook het verschil voor onze klanten maken.

Na het Traineeship online marketeer

Nadat jij het traineeship succesvol hebt afgerond zul jij als online marketeer werkzaam worden bij AdResults. De basis van jouw werkzaamheden is Google AdWords. Afhankelijk van jouw kennis, inzet en ervaring is het mogelijk om in deze functie door te groeien tot senior online marketeer. De werkzaamheden zullen uitgebreid worden naar andere marketingkanalen (Bing Ads en Marktplaats AdMarkt), affiliate marketing, vergelijkersmanagement, feed management, social media advertising (Facebook, Instagram en Twitter), SEO, site speed, Google Analytics en Display advertising).

Wat wij jou te bieden hebben?

 • In-house trainingen voor: search advertising (Google Adwords en Bing Ads), SEO & site speed, feed management (tools), Display advertising, social media advertising (Facebook, Instagram en Twitter), Google Analytics, affiliate marketing, etc.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied en voor jouw klanten het verschil te maken.
 • Ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
 • Leuke en uitdagende baan in het centrum van Groningen.
 • Een marktconform salaris.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een team van gemotiveerde collega’s.
 • Een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten (bijvoorbeeld het ontwikkelen van handige tools) zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht.
 • Een werkomgeving die zich kenmerkt door een jong team met een zeer hoog kennisniveau.
 • Een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding
 • Affiniteit met online (marketing).
 • 40 uur per week beschikbaar.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Beschikken over de volgende eigenschappen: enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, teamspeler, communicatief en een ondernemende spirit!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van Google AdWords, Google Analytics, HTML en Microsoft Excel is een pré.

Wie wij zijn?

AdResults is het full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top-500 adverteerders in de Benelux.
Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait bij ons om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van! AdResults staat voor “Advertising Results”. Onze kennis, expertise en betrokkenheid willen wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten. Onze jarenlange online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Doordat wij gewend zijn aan de voortdurende uitdaging van ingewikkelde problemen, in een wereld waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, lossen wij complexe kwesties op om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en te perfectioneren.

Waarom werken bij AdResults?

De bedrijfscultuur van AdResults is uniek: AdResults stelt zowel haar klanten als haar werknemers voorop. De nadruk ligt hierbij vooral op prestaties die bijdragen aan het succes van het bedrijf als geheel. Werknemers worden gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling om als individu verder door te groeien. Nieuwe ideeën worden altijd enthousiast ontvangen, getest en na gebleken geschiktheid in praktijk gebracht.

AdResults vindt het belangrijk om te investeren in goede mensen, consultants die bevlogen zijn om het beste uit de online marketing campagnes van hun klanten te halen.

De mensen bij AdResults vormen een hecht team; iets dat de onderlinge communicatie zeer ten goede komt. Een goede communicatie vormt namelijk de basis voor een productief en eensgezind team. Hieruit blijkt dat de juiste mensen met de juiste middelen, bergen kunnen verzetten.

Escape Hunt AdResults

Herken jij jezelf in dit Traineeship en ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?

Heb jij affiniteit met online marketing (SEO, SEA (Google Adwords & Bing Ads), Google Analytics, affiliate marketing, social media marketing (Facebook & Instagram Advertising en/of display advertising) en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het Traineeship online marketeer!

Stuur je foto, CV en motivatie naar info@adresults.nl en we nemen spoedig contact met je op. Voor vragen kun je ook direct contact opnemen met Robert Slijm op 06 – 52 34 38 73.

Wilt u een afspraak maken?