Senior SEO consultant

Pages

Senior SEO consultant

AdResults is opzoek naar senior SEO (website optimalisatie) consultants!

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100), leukste en één van de snelst groeiende (bron: FD Gazellen 2017, Top 250 Groeibedrijven en Deloitte Fast 50) online marketing bureaus van Nederland? AdResults is opzoek naar ambitieuze, enthousiaste, getalenteerde en gemotiveerde collega’s met meerdere jaren werkervaring in SEO (website optimalisatie). AdResults biedt jou de kans om één van de beste SEO consultants van Nederland te worden en voor grote adverteerders te werken.

Wie wij zijn?

AAdResults is hèt full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top-500 adverteerders in de Benelux: genomineerd FD Gazelle, Deloitte Fast 50, Top 250 Groeibedrijven, Google Premier Partner & Channable Gold Partner.
Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait bij ons om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

AdResults staat voor “Advertising Results”. Onze kennis, expertise en betrokkenheid willen wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten. Meer dan 20 jaar gezamenlijke online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Doordat wij gewend zijn aan de voortdurende uitdaging van ingewikkelde problemen, in een wereld waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, lossen wij complexe kwesties op om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en te perfectioneren.

Waarom werken bij AdResults?

De bedrijfscultuur van AdResults is uniek: AdResults stelt zowel haar klanten als haar werknemers voorop. De nadruk ligt hierbij vooral op prestaties die bijdragen aan het succes van het bedrijf als geheel. Werknemers worden gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling om als individu verder door te groeien. Nieuwe ideeën worden altijd enthousiast ontvangen, getest en uitgerold.

De mensen bij AdResults vormen een hecht team; iets dat de onderlinge communicatie zeer ten goede komt. Een goede communicatie vormt namelijk de basis voor een productief en eensgezind team. Hieruit blijkt dat de juiste mensen met de juiste middelen, bergen kunnen verzetten.

AdResults vindt het belangrijk om te investeren in goede mensen, consultants die bevlogen zijn om het beste uit de online marketing campagnes van hun klanten te halen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als senior SEO consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van top 500 adverteerders voor SEO (zoekmachine optimalisatie), het optimaliseren van de website snelheid (site speed) en, indien jij voldoende ervaring hebt, het op een juiste wijze implementeren van Google Analytics. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Zeer uitgebreide technische en functionele adviezen uitbrengen voor SEO, site speed en Google Analytics.
 • Controle op een juiste implementatie van jouw adviezen.
 • Ontwikkelingen volgen op het gebied van SEO, site speed en Google Analytics en deze proactief oppakken voor klanten.
 • Regelmatige SEO checks (op alle technische SEO-punten): meta tags, heading tags, rich snippets, indexatie checks (canonicals, robots.txt), interne linkstructuur, paginering, href language tags, foutieve verwijzingen binnen de site, etc.
 • SEO-updates van Google communiceren met jouw klanten
 • Meetings met klanten voorbereiden en overleggen over nieuwe optimalisaties.
 • SEO-analyses met externe tools, zoals Ahrefs.com, Search Metrics, SEMRush, SEOFrog, Browserstack, etc.

AdResults heeft naast externe tools ook veel eigen SEO-tools ontwikkeld die gebruikt worden voor SEO-analyses en optimalisaties voor klanten. Ook worden er continu nieuwe SEO-tools door AdResults ontwikkeld. Deze SEO-tools maken het mogelijk om analyses en werkzaamheden tijds- en kosten efficiënt op te pakken voor jouw klanten en daarmee ook direct het verschil in resultaat te realiseren. Doordat jij gebruik kan maken van de in-house ontwikkelde online marketing tools en de expertise en jarenlange ervaring van andere gedreven online marketing consultants bij AdResults, kan jij het verschil voor klanten maken.

De basis van jouw werkzaamheden is SEO. Daarnaast is het mogelijk om jouw werkzaamheden (afhankelijk van werkervaring) af te wisselen met andere diensten: SEA (Google AdWords en Bing Ads), Marktplaats AdMarkt, affiliate marketing, vergelijkersmanagement, feed management, social media advertising (Facebook & Instagram) en/of display advertising.

Een groot gedeelte van de klanten van AdResults behoort, op basis van omzet, tot de 100 grootste webwinkels van Nederland (bron: Twinkle 100). Klanten van AdResults zijn o.a. Body & Fit, Azalp, Travelbags, Agradi, De Online Drogist, Formido, Pets Place, Halfords, Noppies, Dekbed Discounter etc.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding.
 • >3 jaar bewezen ervaring met SEO, site speed en Google Analytics.
 • Ervaring met het schrijven van lees- en bruikbare adviesdocumenten.
 • Ervaring met SEO- en site speed tools.
 • Kennis van HTML, CSS, XML, PHP en Microsoft Excel.
 • >3 jaar relevante (consultancy) werkervaring in online marketing.
 • Op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen online marketing.
 • 40 uur per week beschikbaar.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Beschikken over de volgende eigenschappen: enthousiast, gedreven, klantgericht, analytisch, resultaatgericht, teamspeler, communicatief en een ondernemende spirit!
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat heeft AdResults jou te bieden?

 • In-house trainingen voor: affiliate marketing, search advertising (Google Adwords en BingAds), feed management, display advertising en social media advertising (Facebook & Instagram).
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot specialist in jouw vakgebied en voor jouw klanten het verschil te maken.
 • Ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.
 • Leuke en uitdagende baan in het centrum van Groningen.
 • Een marktconform salaris.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een team van gemotiveerde collega’s.
 • Een flexibele werkomgeving, waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten (bijvoorbeeld het ontwikkelen van handige tools) zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht.
 • Een werkomgeving dat zich kenmerkt door een jong team met een zeer hoog kennisniveau.
 • Een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

Herken jij jezelf in deze vacature?

Wij zijn op zoek naar een senior SEO (website optimalisatie) consultant. Heb jij veel ervaring met website optimalisatie (SEO, site speed en Google Analytics)? Neem dan contact met ons op! Stuur je foto, CV en motivatie naar info@adresults.nl en we nemen spoedig contact met je op. Voor vragen kun je ook direct contact opnemen met Danielle Bloem-Moek op 050 – 211 2604.

Wilt u een afspraak maken?