Home > Over ons

Over ons

AdResults BV is het full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top-500 adverteerders in de Benelux.

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

AdResults staat voor “Advertising Results”. Onze kennis, expertise en betrokkenheid willen wij terug laten komen in de resultaten van onze klanten.

Alle consultants van AdResults hebben een passie voor online marketing. Onze gezamenlijke jarenlange online marketing ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En vooral: hoe het nog beter kan. Deze ervaring zorgt ervoor dat AdResults de zaken graag anders aanpakt. Doordat wij gewend zijn aan de voortdurende uitdaging van ingewikkelde problemen, in een wereld waarin de ontwikkelingen razendsnel gaan, lossen wij complexe kwesties op om zo onze dienstverlening steeds verder te verbeteren en te perfectioneren.

Online marketing focus AdResults

Door op het juiste moment te investeren in nieuwe activiteiten, samen te werken met de juiste partners en in te springen bij nieuwe ontwikkelingen, willen we bijdragen aan de behoefte en winstgevendheid van onze klanten. Onze focus binnen online marketing ligt op consultancy voor website optimalisatie, search advertising, Google Analytics en affiliate marketing.

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100), leukste en één van de snelst groeiende (bron: FD Gazellen, Top 250 Groeibedrijven en Deloitte Fast 50) online marketing bureaus van Nederland?
Marcel Wiersma
Online marketing consultant