Home > Online Marketing Vacatures > Traineeship online marketing

Traineeship online marketing

AdResults is op zoek naar online marketing trainees!

AdResults start eind maart 2021 weer met een Traineeship online marketing voor enthousiaste en gemotiveerde starters die recent een HBO en/of WO opleiding hebben afgerond!

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100), leukste en één van de snelst groeiende (bron: FD Gazellen 2020, Top 250 Groeibedrijven en Deloitte Fast 50) online marketing bureaus van Nederland? Lees dan snel verder en solliciteer voor het Traineeship online marketing bij AdResults! Wij zullen je opleiden om één van de beste online marketeers van Nederland te worden.

Hoe ziet het Traineeship voor online marketeer eruit?

Het Traineeship zal minimaal zes maanden duren, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van search advertising (SEA), Google Ads, Microsoft Advertising, website optimalisatie (SEO), social media marketing (Facebook & Instagram), Google Analytics, feed management, affiliate marketing en display advertising. Door zelfstudie, trainingen, meewerken en begeleiding van je buddy word je klaargestoomd tot een volwaardig Online Marketing Consultant.

De eerste twee maanden van het Traineeship zit jij elke dag samen met een ervaren online marketeer (met meerdere jaren werkervaring) om te beginnen met de basisbeginselen van Google Ads. Na het behalen van jouw Google Ads certificeringen zal jij ook getraind worden in andere online marketing kanalen. Na deze intensieve eerste twee maanden gaan wij jou koppelen aan een ervaren online marketing consultant bij AdResults, zodat jij mee kan werken aan zijn/haar klanten.

Na het Traineeship online marketing

Nadat jij het Traineeship succesvol hebt afgerond, zal jij als online marketeer zelfstandig aan de slag gaan voor klanten van AdResults. De basis van jouw werkzaamheden is Google Ads. Afhankelijk van jouw kennis, inzet en ervaring is het mogelijk om in deze functie door te groeien tot senior online marketeer. De werkzaamheden zullen uitgebreid worden naar andere marketingkanalen, zoals bijvoorbeeld: Microsoft Advertising, Marktplaats AdMarkt, affiliate marketing, vergelijkersmanagement, feed management, social media advertising (Facebook & Instagram), SEO, site speed, Google Analytics en/of display advertising.

Onze nieuwe trainee:

 • Heeft een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding;
 • Heeft affiniteit met online (marketing);
 • Is 40 uur per week beschikbaar;
 • Is in het bezit van rijbewijs B;
 • Beschikt over de volgende competenties: proactief, samenwerken, zelfontwikkeling, klantgericht, analyseren en communiceren;
 • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heeft een streepje voor bij kennis van Google Ads, Google Analytics, HTML en Microsoft Excel;
 • Ontvangt een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
 • Krijgt ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling;
 • Krijgt de kans om zichzelf te ontwikkelen tot specialist;
 • Komt te werken in een bedrijf met een platte organisatiestructuur waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht;
 • Werkt in een jong team van gemotiveerde collega’s met een zeer hoog kennisniveau;
 • Neemt deel aan in-house trainingen.

De bedrijfscultuur van AdResults is uniek: AdResults stelt zowel haar klanten als haar werknemers voorop. De nadruk ligt hierbij vooral op prestaties die bijdragen aan het succes van het bedrijf als geheel. Natuurlijk is het ons doel om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Dit kan alleen worden bereikt door te investeren in goede mensen, consultants die bevlogen zijn om het beste uit de online marketing campagnes van hun klanten te halen. Daarom worden werknemers gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling om als individu door te groeien. De platte organisatiestructuur van AdResults helpt hierbij: nieuwe ideeën worden altijd enthousiast ontvangen, getest en na gebleken geschiktheid in praktijk gebracht.

Soliciteer op deze vacature

Stuur je foto, CV en motivatie naar [email protected] en we nemen spoedig contact met je op. Voor vragen kun je ook direct contact opnemen met  Benita Walda op 050 – 211 2604. Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Wie wij zijn?

AdResults is hèt full service strategisch online marketing bureau dat haar dienstverlening heeft afgestemd op de top-500 adverteerders in de Benelux: genomineerd FD Gazelle, Deloitte Fast 50, Top 250 Groeibedrijven, Google Premier Partner & Channable Gold Partner.

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait bij ons om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van! AdResults staat voor “Advertising Results”.

Trainees over het Traineeship Online Marketing

Wanneer je bij AdResults begint als trainee word je door middel van intensieve training en professionele begeleiding wegwijs gemaakt op het gebied van online marketing. Na de eerste weken training word je al snel gekoppeld aan een senior online marketeer waarna je ook daadwerkelijk aan de slag gaat voor zijn of haar klanten. Het fijne van deze opzet is dat je de geleerde theorie vanuit de training ook snel in de praktijk mag brengen. Je leert op deze manier elke dag weer nieuwe dingen en je krijgt op den duur ook je eigen klanten. De werksfeer bij AdResults ervaar ik ook als enorm positief. Wanneer je er zelf even niet uitkomt is er altijd wel een collega die je wil helpen en je wordt ook regelmatig voorzien van feedback. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grapje hier en daar, wordt er in de pauzes fanatiek getafelvoetbald en wordt de week afgesloten met een vrijdagmiddag borrel. Alles bij elkaar maakt het dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga en dat is iets wat voor mij misschien nog wel het belangrijkste is.
Cor Boersma
Senior Online Marketing Consultant
Tijdens het traineeship van AdResults word je in enkele maanden opgeleid tot Online Marketing Consultant. Dagelijks behandel je – onder begeleiding en samen met andere trainees – alle facetten binnen Google Ads, de bekendste online marketingtools en andere advertentieplatformen als Marktplaats, Beslist, Bing en Facebook. Binnen enkele weken maak je een stormachtige ontwikkeling door en heb je flinke dosis kennis van SEA. Daarnaast word je gekoppeld aan een Senior marketeer binnen AdResults. Zo pas je binnen no-time jouw kennis in de praktijk toe bij diverse klanten; groot en klein! Collega’s zijn enthousiast, betrokken en staan voor je klaar. Daarom voelde ik mij al snel thuis. AdResults heeft een jonge, dynamische bedrijfscultuur en een erg gezellige vrijdagmiddagborrel. Alles bij elkaar maakt AdResults een fijn bedrijf om voor te werken en daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!
Marcel Wiersma
Senior Online Marketing Consultant
Als trainee krijg je al snel de vrijheid en de verantwoordelijkheid om samen te werken met je eigen klant. Door middel van gerichte begeleiding en een nauwe samenwerking binnen een talentvol, deskundig en hecht team krijg je voldoende handvatten aangereikt om dit in goede banen te leiden.
Timo Mulder
Senior Online Marketing Consultant
Als Online marketing consultant bij AdResults, ben je in korte tijd expert op het gebied van SEA. Ik heb me bij AdResults gelijk op mijn plek gevoeld. Je wordt meegenomen in de actualiteiten van verschillende klanten, je gaat meewerken met Senior marketeers waardoor je de theorie veel sneller leert. Na twee maanden training weet je precies hoe je campagnes in AdWords voor je eigen klanten opzet, hoe je met klanten moet communiceren en hoe je de problemen kunt oplossen. Dat is een geweldig gevoel! Daarnaast is de sfeer op de werkvloer heel fijn. De vrijdag is toch wel echt het highlight met lekkere broodjes en de vrijdag middag borrel. Bovendien hebben wij bij AdResults een heel open en eerlijke bedrijfscultuur. Je collega’s geven je feedback en helpen je als je er niet alleen uitkomt. Zo leer je elke dag weer en word je steeds beter in het vakgebied. Dat vind ik heel belangrijk in mijn werk.
Martje Logemann
Senior Online Marketing Consultant