EnglishWerken bij AdResults

Top 250

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland met minimaal 10 FTE (Full-Time Equivalent) en/of minstens 5 miljoen euro omzet aan het begin van de meetperiode. Deze bedrijven realiseerden in drie opeenvolgende jaren in de periode van 2016 – 2019 een gemiddelde groei van minimaal 20% in FTE en/of omzet.

Technology fast 500

Wij mochten de prestigieuze Technology Fast 500 award in ontvangst nemen. Een prijs voor de snelstgroeiende 500 bedrijven in de tech-sector.

Technology fast 50

De 50 snelst groeiende tech bedrijven (omzet) kunnen kans maken op de Technology Fast 50. Het opvolgende jaar zijn wij geselecteerd voor de Fast 500!

Microsoft Sustainable badge

De samenwerking tussen AdResults en Microsoft gaat verder dan alleen advertising. Microsoft zet zich in voor duurzaamheid en AdResults doet hier graag aan mee. In Microsoft’s Get to Green campagne zijn 100 bomen geplaatst namens AdResults om de wereld een klein beetje groener te maken.

Microsoft Advertising Select Agency Partner

AdResults is Microsoft Advertising Select Agency Partner. Microsoft Advertising partners zijn de beste digital marketing bureaus van Nederland. Het partnership bevestigt de goede samenwerking tussen Microsoft en AdResults.

Google partner

Hoge prestaties met de Ads die wij beheren en deskundige consultants. Dat heeft er voor gezorgd dat wij Premier Google Partner mogen zijn.

Google css

Google CSS toont jouw producten in Google Shopping. Wij zijn Premium Google CSS Partner.

Gold partner badge channable

Channable heeft een tool ontwikkeld waarmee webshop eigenaren en marketeers hun online marketingactiviteiten kunnen managen. Wij zijn Gold Partner van Channable.

FD Gazellen 2019

In 2019 kregen wij voor het vierde jaar op rij de FD Gazellen award. Een mooie beloning voor hard werk en een constante groei.

Fast growth

De Fast Growth Icons is een invitation-only netwerk van snelgroeiende bedrijven. Het doel is uitwisselen van kennis en elkaar inspireren.

Facebook Business Partner

AdResults is erkend Facebook Business partner. Deze accreditatie wordt toegekend aan bureaus die bewezen expertise tonen in alle aspecten van campagne management.

Facebook Blueprint Certified

Facebook Blueprint Certificatie is een accreditatie die Facebook toekent aan professionals die geavanceerde vaardigheden op het gebied van Facebook marketing beheersen. AdResults is Facebook Blueprint gecertificeerd.

Emerce E-business 100 2020

De Emerce 100 beoordeelt de beste bedrijven in e-business. AdResults behoort tot één van de beste digital marketingbureaus van Nederland.

Bigshopper Partner

Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites. Bigshopper verkoopt zelf geen producten. Ons doel is om jou als consument te helpen in je zoektocht naar de beste deal. Als consument kun je gratis gebruik maken van Bigshopper.

marktplaats pro adverteren

Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau

De Admarkt Marktplaats Pro Gecertificeerd Bureau erkenning heeft AdResults gekregen omdat wij aangetoond hebben professionals te zijn in Marktplaats. Wij helpen u graag bij het opzetten en beheren van uw campagnes voor Marktplaats.

AdCalls Gold Partner

AdCalls is een calltracking tool en helpt bij het meten van telefonische conversies. AdResults is Gold Partner van AdCalls.

Leadinfo

Krijg meer en betere leads dan je concurrentie. Begin met het herkennen van je websitebezoekers en laat je salesfunnel groeien.